Prodej chaty, Nespeky - Ledce, 45 m2 (ID: 3473691)

Nespeky, Ledce

790 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 3 765 Kč /za měsíc

(vč. provize RK)

Prémioví partneři v Nespekách

Úklidové služby

Informace k domu

Využijte tuto jedinečnou nabídku chaty s malebnou dispozicí a úžasnou polohou v obci Nespeky - Ledce. Hlavní část chaty tvoří světlý obývací pokoj, který je spojen s vybaveným kuchyňským koutem. Tento prostor je ideální pro pohodové večery u televize, přípravu oblíbených pokrmů nebo společné chvíle s rodinou a přáteli.
Jako další výhodu nabízí chata útulnou ložnici v podkroví, která je dokonalým útočištěm po náročném dni. Ložnice má přímý vstup na balkon, kde se můžete v klidu posadit s knihou nebo třeba s šálkem kávy a obdivovat výhled do okolních dřevin.
Chata se nachází v klidné lokalitě nedaleko řeky Sázavy. Milovníci přírody a aktivního odpočinku určitě ocení blízkou cyklostezku, která vede podél řeky a skýtá nádherné výhledy. V okolí se také nachází řada historických památek, mezi které patří například zámek Konopiště.
Nabízená chata je v osobním vlastnictví, mírně svažitý, lesnatý pozemek je však pronajat za rozumnou cenu od Lesů ČR.
Stav chaty je velmi dobrý, takže se do něj můžete nastěhovat prakticky hned.
Cena chaty je přijatelná s ohledem na jeho velikost, dispozici a výhodnou polohu.
Pokud hledáte chatu, která nabízí pohodlí, jedinečný výhled a blízkost přírody, tato chata je pro vás jako stvořená. Kontaktujte nás a domluvte si prohlídku. Těšíme se na setkání s vámi a představení vám tohoto rekreačního objektu.

Parametry domu

Cena
790 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
vč. provize RK
Aktualizováno
26. 3. 2024
Adresa
Nespeky, Ledce
ID
11362
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
45 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
34 m2
Plocha nemovitosti
104 m2
Elektřina
230V

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 20 lidí

Prodejce

Michaela Kohoutová

Michaela Kohoutová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Nespekách?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu