Prodej rodinného domu, Zborovice, Za Nádražím, 77 m2

Za Nádražím, Zborovice

3 850 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 18 348 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Zborovicích

Informace k domu

Nabízíme k prodeji rodinný dům v obci Zborovice na ulici Za Nádražím.

Rodinný dům 3+kk se nachází na hezkém a klidném místě ve Zborovicích a nabízí k užívání 77,80m2 včetně příslušenství. Po vstupu do domu, vejdeme do centrální chodby se schodištěm, která propojuje dům.

Na prvním nadzemním podlaží se nachází propojený obývací pokoj s jídelnou a kuchyňským koutem přes který se dostaneme na zastřešenou a uzavřenou terasu. Terasa je propojená se zahrádkou. Tato terasa je zastřešená, zateplená s přípravou pro zahradní kuchyň (přípojka vody, elektřiny a odpad). Majitelé toto místo využívají i pro výřivku a pro trávení volného času. Na prvním nadzemním podlaží je dále samostatné WC, technická místnost i prádelna. Na druhém nadzemním podlaží jsou dva pokoje, vstup na terasu s výhledem před dům. Dále prostorná koupelna, spojená s WC a rohovou vanou. Kuchyně je vybavená vestavnými spotřebiči (elektrická horkovzdušná trouba, indukční varná deska, myčka nádobí a místo pro samostatně stojící lednici).

Vytápění domu je řešeno krbem v obývacím pokoji, který úžasně vytopí celý dům. A ohřev teplé vody je přes zásobník na teplou vodu.

Dům je v hezkém stavu s novou fasádou ze zadní strany.

Obec Zborovice je vzdálená od města Kroměříže 19 minut autem. V obci se nachází mateřská škola, základní škola. Další základní občanská vybavenost je v krátké docházkové nebo dojezdové vzdálenosti. Dopravní spojení zajišťují autobusy a vlakové spojení.

Třída energetické náročnosti budovy: G. Průkaz energ. náročnosti nebyl doložen.

Cena je uvedena bez služeb realitní kanceláře.

Parametry domu

Cena
3 850 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Za Nádražím, Zborovice
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
77 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
102 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

TOP REAL INVEST

Oskol 319/23, Kroměříž

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 9 lidí

Prodejce

David Vyzula

David Vyzula

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Zborovicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu