Prodej bytu 4+kk, Třešť, Nádražní, 83 m2

Nádražní, Třešť

5 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 26 164 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Třešti

Informace k bytu

Prodej nového nadstandardního bytu 4+kk v nejvyšším patře s velkou terasou v Třešti. Připraven na dokončení dle požadavků budoucích vlastníků. K nastěhování do konce roku 2024. Prodej přímo od vlastníka bez provize RK. V nabídce také byty 2+kk a 3+kk. Přijďte se nezávazně podívat na nadstandardní bydlení s terasami v blízkosti Jihlavy.

V roce 2023 vyrostl v Třešti na ul. Nádražní nový bytový dům. Tři patra domu jsou již zkolaudovaná a postupně se tam budou stěhovat noví vlastníci. Čtvrté patro je zatím nedokončené, neboť se jedná o nadstandardní byty, kde bude umožněno novým vlastníkům přizpůsobit byty jejich požadavkům. Ve čtvrtém patře jsou na prodej byty 2+kk – 4+kk a ke každému bytu patří prostorná terasa o výměře až 50m2. Využití takto prostorných teras již z velké části nahrazuje bydlení v rodinném domě ale bez starostí a nákladů na údržbu domu. Na terasy je možné umístit posezení s grilem, lehátka na opalování a relaxaci, pěstovat zde květiny a zeleninu ve vyvýšených záhonech, pořídit dětem pískoviště či menší bazén... Ale nemusíte pořizovat sekačku, zalévat a hlavně řešit náklady na údržbu a rekonstrukce domu. Ušetřený čas a peníze můžete využít společně s rodinou na výletech a volnočasových aktivitách.

Byty 4+kk mají výměru 66-93m2. Byt o výměře 83m2 se skládá z prostorné předsíně, kde je místo na vestavěné skříně. Z předsíně je vstup do koupelny s vanou a sprch. koutem a na samostatné WC. Obývací pokoj s kuch. koutem disponuje výměrou 24m2 a je zakončen francouzským oknem se vstupem na terasu o výměře 55m2, což zaručuje dostatek světla a sluníčka. Francouzské okno se vstupem na terasu je také z ložnice a z dětského pokoje.
Budoucí kupující si vyberou dekor podlahy, interiérových dveří, obklady, dlažbu a zařizovací předměty do koupelen a na WC. Také je ještě čas na instalaci krbových kamen, zřízení el. zásuvek a rozmístění světel.

Třešť nabízí klidný život s komfortem většího města. Najdeme zde veškerou občanskou vybavenost - školu, školku, polikliniku, obchody, restaurace, kavárny... Velmi dobrá je také dopravní dostupnost do Jihlavy, neboť dům je situován v blízkosti vlakové i autobusové zastávky. Nesmírnou výhodou je sousedství policejní stanice.
Zavolejte a domluvte si nezávaznou prohlídku. Rádi vás domem provedeme.

Parametry bytu

Cena
5 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Nádražní, Třešť
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
83 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
E - Nehospodárná
Terasa

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo STARKON JIHLAVA CZ, a.s.

STARKON JIHLAVA CZ, a.s.

Stará Říše 198, Stará Říše

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 13 lidí

Prodejce

Pavla Semrádová

Pavla Semrádová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+kk v Třešti?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu