Prodej rodinného domu, Zruč nad Sázavou, Okružní, 70 m2 (ID: 3474759)

Okružní, Zruč nad Sázavou

4 085 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 19 468 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Zruči nad Sázavou

Úklidové služby

Informace k domu

Nabízíme Vám jedinečnou příležitost k získání prostorného rodinného domu s dispozicí 3+1, který se nachází v klidné lokalitě obce Zruč nad Sázavou. Tento domov s celkovou zastavěnou plochou 51 m² a zahradou o rozloze 244 m² je ideálním místem pro Vaši rodinu.
 
První nadzemní podlaží o rozloze 37 m² nabízí prostor pro obývací pokoj, kuchyni, koupelnu, WC a úchvatnou verandu, která může sloužit jako příjemná zimní zahrada či prostorná vstupní chodba. Ve druhém nadzemním podlaží najdete dva pokoje o velikostech 15 m² a 11,5 m², přičemž jeden z nich disponuje francouzským oknem do zahrady, které přináší svěží světlo a krásný výhled.
 
Dům prošel částečnou vnitřní rekonstrukcí, během které byla instalována nová kuchyně se spotřebiči a moderní koupelna s praktickým sprchovým koutem a přípravou na pračku. Taktéž došlo k částečné výměně oken a nové elektroinstalaci.
 
Nemovitost disponuje podsklepením o rozloze 20 m² a veškerými inženýrskými sítěmi, včetně kanalizace, městského vodovodu, elektřiny a přípojky plynu na pozemku. Dům nabízí možnost vytápění pomocí kamen, plynového kotle nebo elektrickými přímotopy, a teplou vodu zajišťuje elektrický bojler.
 
K tomu všemu patří krásná zahrada, vedle domu zděný domek o rozloze 10 m² a dřevěná garáž o rozloze 15 m². S úžasným výhledem na les a blízkostí veškeré občanské vybavenosti, včetně škol, sportovních areálů, obchodů a kulturních památek, je tento dům ideální volbou pro Vaši rodinu.

Parametry domu

Cena
4 085 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Okružní, Zruč nad Sázavou
ID
0646
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
90 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
70 m2
Plocha nemovitosti
275 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 8 lidí

Prodejce

Martin Petrželka

Martin Petrželka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Zruči nad Sázavou?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu