Prodej bytu 3+1, Hlinka, 62 m2

Hlinka

550 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 2 621 Kč /za měsíc

(Vyvolávací cena dražby!)

Prémioví partneři v Hlince

Informace k bytu

Obec Hlinka se nachází asi 25 km severně od Krnova v osoblažském výběžku na hranici s PR. V obci minimální občanská vybavenost (obecní úřad a prodejna smíšeného zboží) a neúplná infrastruktura (vodovod a kanalizace). Napojení obce na okolní města pouze autobusovou dopravou.
Bytový dům č. p. 62 se nachází uprostřed obce naproti kostela sv. Valentina. Okolí tvoří převážně rodinné domy.
Typový zděný bytovým dům s jedním podzemním a dvěma nadzemními podlažími a sedlovou střechou s půdním prostorem, postavený pravděpodobně v 70. letech jako svépomocná stabilizační výstavba pro pracovníky státního statku nebo zem. družstva. Později byly bytové a nebytové jednotky převedeny do osobního vlastnictví. Bytový dům má celkem 4 BJ – vždy dva na podlaží a 2 NBJ – dvě garáže v I. PP.
Bytový dům po v původním stavu, bytová jednotka č.62/4 ve II.NP po pravé straně schodiště po částečné rekonstrukci o velikosti 3+1.

Typový zděný bytový dům na betonových základech, stropy s rovným omítaným podhledem, betonové schodiště, sedlový krov a krytina z eternitových šablon na bednění. Klempířské konstrukce z FeZn plechu. Břízolitová venkovní omítka, vnitřní hladké omítky. Vnitřní obklady koupelny a kuchyňské linky. Dřevěná zdvojená okna a vnitřní dřevěné dveře do ocelových zárubní. Betonové podlahy a kombinace plovoucích podlah a ker. dlažby z části poškozené. Rohová vana a umyvadlo v koupelně, samostatný splachovací WC, vnitřní rozvody zdravotechniky a elektroinstalace standartní ale k částečné rekonstrukci. Centrální ústřední vytápění, kotelna v I.PP, rozvody v ocel. trubkách a plechové radiátory vše rovněž k rekonstrukci. Centrální příprava TUV ve společné kotelně.
Bytový dům k revitalizaci, bytová jednotka č.62/4 po částečné rekonstrukci – nutno dokončit.

Parametry bytu

Cena
550 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Vyvolávací cena dražby!
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Hlinka
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
62 m2
Vlastnictví
Osobní

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 18 lidí

Prodejce

Petra Menšíková

Petra Menšíková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Hlince?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu