Prodej rodinného domu, Libčice nad Vltavou, náměstí Svobody, 262 m2 (ID: 3475657)

náměstí Svobody, Libčice nad Vltavou

9 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 45 227 Kč /za měsíc

(včetně odměny RK a právních služeb)

Prémioví partneři v Libčicích nad Vltavou

Úklidové služby

Informace k domu

Představuji vám dům s historií sahající do roku 1973, který se nachází v malebné obci Libčice nad Vltavou, pouhých 30min. jízdy autem od městské části Prahy 6 – Dejvice. Tento prostorný třípatrový dům o velikosti 262 m² stojí na pozemku o rozloze 728 m², který poskytuje dostatek prostoru a soukromí.

Ročníky s datumem narození okolo roku 1960 si ihned po vzhlédnutí úvodní fotky vzpomenou na domy RD Rýmařov typ „Okál". Pro mě už je to trochu historie, ale pečlivě jsem si informace nastudoval.

Zděné přízemí prošlo pečlivou rekonstrukcí, která mu vtiskla moderní a útulný vzhled. Prosvětlené místnosti s novými okny, kvalitními podlahami a moderním vybavením vytváří příjemnou atmosféru pro každodenní život. Původní ráz domu zůstal zachován v horních patrech, která přímo vybízejí k realizaci vlastních představ o bydlení. Technický stav a vybavení domu nejlépe vystihují přiložené fotografie a video.

Můj spolupracující projektant má s tímto typem domu zkušenosti a již několikrát projektoval rekonstrukce dle moderních trendů a vašich představ.

Jednou z největších předností této nemovitosti je bezesporu její poloha. Libčice nad Vltavou nabízejí vše potřebné pro spokojený život. Najdete zde školy a školky pro vaše děti, obchody pro každodenní nákupy, restaurace pro příjemné posezení s přáteli i sportovní vyžití pro aktivní trávení volného času. Okolní krajina je jako stvořená pro procházky a cyklistické výlety, při kterých můžete obdivovat krásy přírody. Obec je také dobře dostupná autem i veřejnou dopravou, což usnadňuje dojíždění za prací či zábavou do okolních měst.

Pozemek má výhodnou rohovou polohu, díky které poskytuje dostatek soukromí, jak již uvádím výše. Dům je napojen na všechny inženýrské sítě a vytápění obstarává plynový kotel, což zajišťuje komfortní celoroční užívání. Součástí pozemku je i prostorná garáž a dílna, které poskytují dodatečný úložný prostor a místo pro vaše koníčky.

Pro prezentaci domu jsem vytvořil vlastní webovou stránku, kde najdete najdete veškeré informace: https://www.stachreality.cz/dum-libcice-nad-vltavou

V případě, že by vám současná podoba domu nevyhovovala, nabízí se možnost přestavby podle vašich představ. Stavební úřad umožňuje demolici stávajícího objektu a výstavbu nového až třípatrového domu se zastavěnou plochou do 200 m2. Alternativou je zachování zděného přízemí a nahrazení horních pater novou konstrukcí. Tato variabilita vám dává možnost přizpůsobit si dům přesně podle vašich potřeb a snů.

K nemovitosti je k dispozici téměř kompletní dokumentace, která usnadní případnou rekonstrukci či přestavbu. Pokud vás tato nabídka zaujala, neváhejte mě kontaktovat. Rád vám poskytnu více informací, zodpovím vaše doplňující dotazy a domluvíme si termín prohlídky. Těším se, až vám tento dům s historií a potenciálem představím osobně.

Parametry domu

Cena
9 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně odměny RK a právních služeb
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
náměstí Svobody, Libčice nad Vltavou
ID
N00035
Stavba
Montovaná
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
262 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
728 m2
Třída energetické náročnosti
F - Velmi nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Lukáš Stach

Lukáš Stach

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Libčicích nad Vltavou?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu