Prodej rodinného domu, Borek, 168 m2 (ID: 3475839)

Borek

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Borku

Úklidové služby

Informace k domu

Představujeme Vám exkluzivní nabídku prodeje rodinného pasivního, mimořádně úsporného domu třídy A v malebné obci Borek, Praha východ, ležící nedaleko Brandýse nad Labem-Stará Boleslav. Atraktivní nemovitost poskytuje ideální kombinaci klidného venkovského života a zároveň snadné dostupnosti po nově vybudované silnici do Staré Boleslavi /3minuty jízdy autem a místní autobusovou dopravou/ kde naleznete kompletní občanskou vybavenost. Dojezd do Prahy Černý most je 14 minut autem po dálnici D10 a taky lze využít autobusovou dopravu z nádraží Stará Boleslav což trvá 15 minut. Dům se nachází v nové části obce obklopené borovicovým hájem a je skvělou volbou pro rodinu s dětmi, která touží po prostorném a útulném obydlí s dostatkem místa. V obci se nachází obchůdek s potravinami, restaurace, školka, dětské hřiště, 2 tenisové kurty a obecní úřad. V obci také naleznete Borecké jezero a golfový klub. V okolí se vykytují známá jezera a to Lhota a Konětopy.

Dům má dvougaráž/43,66m2/, která je propojena s domem a hned vedle ní je prostorné zádveří /7,76m2/ u kterého je šatna/3,21m2/ s dostatkem úložného prostoru. Nachází se zde i samostatné WC /2,54m2/. Zádveří je odděleno od obývacího pokoje prosklenou stěnou s posuvnými skleněnými dveřmi. Obývací pokoj je spojen s kuchyňským koutem /55,07m2/ a je srdcem celého domu.

Ložnice /19,98m2/ nabízí klidný úkryt pro spánek a soukromí. Z ložnice se vchází do druhé šatny /5,88m2/. Chodba /3,70m2/ spojuje jednotlivé části domu a vytváří plynulý přechod mezi částmi domu .Pokoj /13,25m2/ poskytuje flexibilní prostor pro hosty, děti nebo pracovnu. Koupelna /7,46m2/ se sprchovým koutem, WC, bidetem, dvěma umyvadly a zrcadlovou stěnou poskytuje osvěžení a relaxaci. Navazující technická místnost /5,82m2/ ukrývá technologii domu /tepelné čerpadlo země voda sloužící pro vytápění domu, rekupurační jednotka pro řízené větrání s ohřevem vzduchu z venčí. Dům je vybaven centrálním vysavačem a venkovními žaluziemi. Jedná se tedy o dům 3kk, ve kterém v případě potřeby lze vytvořit jednoduchou úpravou z obývacího pokoje další místnost o rozměru 10 až 15 m2. Touto nenákladnou úpravou se dá dosáhnout 4kk. Další možnost se nabízí vybudováním půdního bytu o rozloze 80m2 s ohledem na použité stropní panely , které jsou součástí stavby domu.
Dům vykazuje 124,67m2 obytné plochy a 43,66m2 užitné plochy garáže.

Pohodlné bydlení je nejen uvnitř, ale také krásné venkovní prostředí slouží jako rozšíření obytného prostoru. Vchod na zastřešenou terasu o rozměru 50m2 je elegantně integrován skrze HS portál zasazený v prosklené stěně 7x2,4m jež tvoří propojení mezi interiérem a exteriérem. Pozemek má rozlohu 943m2. Nabízí tak dostatek prostoru pro zahradu s automatickým zavlažováním, terasu a bazén. Výhodou tohoto domu je vlastní studna. V domě je instalována běžná i speciální jednotka filtrace vody.

Pro více informaci nebo osobní prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Borek
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
168 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
168 m2
Plocha nemovitosti
943 m2
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 7 lidí

Prodejce

Marcel Olšovský

Marcel Olšovský

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Borku (okr. Praha-východ)?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu