Prodej rodinného domu, Vysoký Újezd, 189 m2

Vysoký Újezd

19 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 94 838 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Vysokém Újezdu

Podlahy

Úklidové služby

Informace k domu

Možnost přenechání hypotéky s úrokovou sazbou 1,9 %.

Prodej novostavby , zateplené, nízkoenergetické (A) dvoupodlažní rodinné vilky na slunném rovinatém pozemku (890m2) v turbulentně se rozvíjející obci Vysoký Újezd okrese Beroun, která je součástí rezidenčního projektu Vysoký Újezd. Příjemný rezidenční projekt v zeleni navazuje na původní vesnici stejného jména a je ideálním bydlením pro všechny, kteří hledají klidný styl života v rychlém dosahu Prahy a veškerých služeb. 5 minut jízdy autem od nájezdu na dálnici D5 a 20 minut od nejbližší stanice metra.


Dispozici domu tvoří dvě podlaží - vstupní podlaží zahrnuje prostornou halu se zabudovanými šatními skříněmi, otevřený koncept obývacího pokoje s kuchyní, jídelnou a přímým vstupem na terasu a následně do zahrady s bazénem, inteligentním zavlažováním a akumulací srážkové vody. Dále je zde další pokoj (pracovna, pokoj pro hosty), samostatná toaleta. Technické zázemí domu. V prvním patře domu se nachází 3 ložnice a hlavní koupelna. Součástí hlavní ložnice je plně vybavená walk- in šatna se sen suit koupelnou. K domu náleží prostorná garáž a možnost dalšího venkovního parkování přímo na pozemku před domem.

Nadstandartní vybavení zahrnuje kompletně vybavenou kuchyňskou linku zhotovenou na míru a veškeré vybavení uvedené ve fotodokumentaci, nové vinylové podlahy. V celém 1.NP podlahové vytápění, v 2.NP podlahové vytápění a topné žebříky v koupelnách, v ložnicích radiátory. Vytápění je teplovodní. Zdrojem ohřevu topné a teplé užitkové vody je kondenzační plynový kotel s integrovaným zásobníkem TUV o výkonu 20,4 kW a zajišťuje zároveň podlahové vytápění. Na spotřebě elektrické energie pro osvětlení se podílí výhradně diody. Garážová vrata a brány na dálkové ovládání.
Vyhřívaný bazén se zastřešením. Jímka na dešťovou vodu s čerpadlem na zavlažování. Podružný vodoměr. Dům je napojený na vodovodní řád a městskou kanalizaci.

Výborná dojezdová vzdálenost a dálnice D5 umožňují být v centru Prahy za necelou půl hodinu. V obci je mš, zš, otevřena prodejna potravin Žabka, pizzerie Locale ,restaurace Papilio, kosmetický salon a fitko.

V dosahu atraktivní golfové hřiště a golfový resort Albatross Golf Reso. Hřiště bylo vybudováno podle návrhu předního golfového architekta Keitha Prestona. Každoročně golfový resort hostí nejprestižnější golfovou akci D+D Real Czech Masters, která je součástí PGA European Tour. ID nemovitosti MAM0004-0001.

Parametry domu

Cena
19 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
24. 4. 2024
Adresa
Vysoký Újezd
ID
MAM0004-0001
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
189 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Rohový
Plocha budovy
189 m2
Podlahová plocha
189 m2
Plocha nemovitosti
890 m2
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná
Garáž
Terasa
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Faraon Reality s.r.o.

Faraon Reality s.r.o.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Vysokém Újezdu (okr. Beroun)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu