Prodej rodinného domu, Klatovy, 57 m2

Klatovy - Křištín

1 784 706 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 8 505 Kč /za měsíc

(cena se závislá od zvolené velikosti a dispozice domu)

Prémioví partneři v Klatovech

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k domu

Mobilní modulové domy v Křištíně pouhých 10 minut od Klatov – to je nově vznikající developerský projekt situovaný na okraji obce Křištín a na samém úpatí Šumavy. Tento projekt nabídne 19 modulových mobilních domů od velikosti 24 m² – 57 m² a dispozici od 1+kk po 4+kk. Každý dům má svůj vlastní velkolepý pozemek o velikosti 1000 m2. Tady už bude na Vás jak ho využijete.
Velkou předností je nejen snadná údržba, ale i nízká energetická náročnost. Jedná se o moderní bydlení zasazené do poklidného venkovského prostředí, které Křištín nabízí. Cenově jsou nastavené v návaznosti na velikost domu, výbavu a dispozici. Standard domů je nastaven formou finančních budgetů.
Nesmírnou přidanou hodnotou tohoto projektu je aktivní spolupráce s developerem, pro kterého není problém cokoliv, je-li to v souladu se stavebním povolením, projektovou dokumentací.
K dovedení do dokonalosti necháváme na kupujícím výběr obkladů, dlažeb aj. Sami si určíte materiál a barevnost svého nového domova, nebo rekreačního sídla.
Křištín je malá obec, část okresního města Klatovy. Nachází se 7 km na jihovýchod od Klatov, kde najdete veškerou občanskou vybavenost. Klatovy jsou druhým největším městem v kraji a přezdívá se mu také “brána Šumavy”.
Lokalita je velmi klidná. Okolí tvoří zahrady, chaty a rodinné domy. Vy se tak můžete rozhodnout, jestli Váš nový dům bude sloužit primárně k bydlení, nebo rekreačním účelům.
Plánované datum dokončení výstavby je Q2 2025. Pro podrobnější informace o jednotlivých domech a projektu celkově naleznete na www.sixreality.cz, případně nás neváhejte kontaktovat telefonicky.

Parametry domu

Cena
1 784 706 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena se závislá od zvolené velikosti a dispozice domu
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Klatovy - Křištín
Stav objektu
Projekt
Plocha užitná
57 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1000 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Six Reality

Vysoká 108, Rakovník

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 23 lidí

Prodejce

Jakub Sixta

Jakub Sixta

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Klatovech?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu