Prodej rodinného domu, Krásná Hora nad Vltavou, 170 m2 (ID: 3478379)

Krásná Hora nad Vltavou

7 280 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 34 694 Kč /za měsíc

(vč. právních služeb a provize RK)

Prémioví partneři v Krásné Hoře nad Vltavou

Podlahy

Úklidové služby

Revize elektrických zařízení

Informace k domu

Nabízíme Vám k prodeji velmi pěkný a prostorný rodinný dům na okraji obce Krásná hora nad Vltavou. Podlahová plocha přízemí a prvního patra je 170 m2, podlahová plocha sklepa je 73 m2. K domu náleží zahrada o velikosti 732 m2.

Dům prošel částečnou rekonstrukcí – plastová okna, kotel na tuhá paliva, kuchyňská linka, část fasády.

Zděný dům o celkové dispozici 5+1 se dvěma koupelnami. Dům je také z větší části podsklepený. V přízemí se nachází velkorysý obývací pokoj spojený s jídelnou a kuchyňským koutem o velikosti 58,4m2 a dále také vstupní chodba a koupelna.

V patře domu se nachází 4 neprůchozí pokoje, koupelna a z chodby je také vstup na balkón.

V 1. podzemním podlaží se nachází garáž, kotelna, technická místnost a sklad. Na pozemku jsou také 2 parkovací stání.

Vytápění domu je aktuálně zajištěno kvalitním zánovním kotlem na tuhá paliva. V případě zájmu je možné využít dotaci „Nová zelená úsporám“ a změnit vytápění na tepelné čerpadlo. Umístění všech technologií v 1. podzemním podlaží zajištuje velmi snadnou změnu vytápění.

Dům je napojen na veřejnou kanalizaci. Voda je zajištěna vlastní studnou, tudíž se platí pouze stočné. Díky tomu jsou celkové měsíční náklady na dům velmi nízké.

V tomto případě lze převzít hypoteční úvěr ve výši 4.200.000,- s úrokovou sazbou 2,73% platnou do 04/2027 se splátkou 21.500,-. Splatnost hypotečního úvěru je 04/2045. Zbylou část kupní ceny lze také dofinancovat hypotečním úvěrem.

Dům je k nastěhování na jaře 2024.

Obec Krásná Hora nad Vltavou se nachází ve Středočeském kraji v okrese Příbram. V obci je základní občanská vybavenost – základní a mateřská škola, potraviny, pošta, praktický lékař. Cca 15km se nachází město Sedlčany, na okraji Prahy jste do hodiny.

Parametry domu

Cena
7 280 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
vč. právních služeb a provize RK
Aktualizováno
2. 5. 2024
Adresa
Krásná Hora nad Vltavou
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
170 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
732 m2
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 27 lidí

Prodejce

Karolína Šimáčková

Karolína Šimáčková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Krásné Hoře nad Vltavou?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu