Prodej rodinného domu, Krásná Hora nad Vltavou, 84 m2

Krásná Hora nad Vltavou

2 170 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 10 342 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Krásné Hoře nad Vltavou

Podlahy

Úklidové služby

Revize elektrických zařízení

Informace k domu

Pojďte bydlet anebo si pořídit chalupu do malebného města Krásná Hora nad Vltavou, blízko Sedlčan v okrese Příbram.
Nyní máte příležitost koupit rodinný dům před rekonstrukcí. Situován je přímo na pečlivě upravovaném náměstí Krásné Hory. Do domu se vchází průjezdem s dřevěnými vraty, který může posloužit i k parkování. Za druhými vraty se pak ocitáme na dvorku, ze kterého je přístup do domu samotného, na půdu, do dílny, kůlny a do stodoly. Volná plocha pozemku se může zvětšit případným zrušením některých těchto technických prostor v jeho zadní části. Uzavřený dvůr zajišťuje maximální soukromí a je dostatečně velký (87 m2) pro vybudování záhonků, pěstování bylinek či květin i pro posezení a relaxaci například u knížky nebo voňavé kávy.

Dům sestává ze tří místností. Po vstupu do chodby lze pokračovat buďto doleva do obývacího pokoje nebo doprava do kuchyně s kamny, která je průchozí do dalšího pokoje a dále do koupelny se sprchovým koutem (zde je finálně připravena k instalaci nová toaleta a umyvadlo). Do sklepa, který může sloužit i jako vinný sklep, je přístup zvedacím poklopem v podlaze.
Vytápění je zajištěno lokálními kamny na tuhá paliva. Do domu je přiveden obecní vodovod a kanalizace. V jedné z místností je poškozený strop po zatečení.

Ve městě najdete základní občanskou vybavenost: školu základní i mateřskou, lékaře, lékárnu, poštu, obchody, knihovnu, restaurace. Více pak v blízkých Sedlčanech, kam se autem dostanete za 20 minut. Krásná okolní příroda, řeka Vltava, nedaleké nádrže Orlík či Kamýk nad Vltavou, cyklostezky i turistické trasy skýtají mnoho příležitostí pro zajímavé výlety. Autobusy zde zajišťují spojení mimo jiné do Příbrami, Dobříše, Sedlčan, Kamýku n. Vltavou, Milevska a Petrovic.

Místní krajina, město i samotná nemovitost mají své kouzlo, takže pokud máte zájem o tuto lokalitu, určitě přijďte na osobní prohlídku. Dům je vhodný k rekonstrukci dle Vašich přestav a svým umístěním se hodí jak k bydlení, tak k podnikání nebo čistě k investičním účelům.

V případě více zájemců o nemovitost, si majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost zájemci s nejvyšší nabídkou.

Parametry domu

Cena
2 170 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
8. 4. 2024
Adresa
Krásná Hora nad Vltavou
ID
21730
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
84 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
150 m2
Podlahová plocha
84 m2
Plocha nemovitosti
237 m2
Plocha zahrady
87 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Topení
Lokální tuhá paliva
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 105 lidí

Prodejce

Ing. Zdeňka Janočková

Ing. Zdeňka Janočková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Krásné Hoře nad Vltavou?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu