Prodej rodinného domu, Liběchov, Rumburská, 380 m2

Rumburská, Liběchov

31 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 147 737 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Liběchově

Úklidové služby

Informace k domu

Prodej rodinné vily v Liběchově, ul. Rumburská

Představujeme Vám exkluzivní příležitost vlastnit nejen nemovitost, ale kousek historie. Naše nabídka zahrnuje nádhernou historickou vilu v malebném prostřední Liběchova, umístěnou v Rumburské ulici. Tato jedinečná nemovitost je ideální pro ty, kteří hledají kombinaci prostorného bydlení a historického kouzla.
Naše vila prošla částečnou rekonstrukcí s důrazem na zachování jejího historického charakteru a krásy. Nová okna, restaurované dřevěné prvky a nová střešní krytina jsou jen začátkem toho, co tento domov nabízí. Přesto zůstává dostatek prostoru pro možné úpravy dle Vašich přání a snů.
Vila nabízí rozlehlé bydlení rozdělené do dvou samostatných jednotek, které umožňují flexibilní využití prostoru. Prostorné půdní prostory a suterén nabízí další možnosti pro Vaše záměry a projekty. Celé toto bydlení je obklopeno rozsáhlou zahradou, která slibuje soukromí pro Vaše chvíle odpočinku a relaxace.
Nenechte si ujít šanci vlastnit tento jedinečný kousek.

Parametry domu

Cena
31 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
2. 5. 2024
Adresa
Rumburská, Liběchov
ID
863219
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
380 m2
Vybaveno
Částečně
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Okraj obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
4964 m2
Balkon

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo M&M reality

M&M reality

ulice Krakovská 583/9, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 12 lidí

Prodejce

Jan Koutný

Jan Koutný

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Liběchově?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu