Prodej rodinného domu, Neratovice, 67 m2 (ID: 3511814)

Neratovice

12 021 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 57 289 Kč /za měsíc

(včetně provize a právního servisu)

Prémioví partneři v Neratovicích

Úklidové služby

Informace k domu

Exkluzivně Vám nabízíme zčásti podsklepený rodinný dům 5+kk se zahradou, garáží a pergolou s posezením, na parcelách 448 m2, v klidné lokalitě Neratovice – Lobkovice.
Dům je napojen na elektřinu (elektroměr v oplocení, rozvaděč v zádveří), vodovod (vodoměr ve sklepě) a plynoměr (HUP v oplocení) a odkanalizován přes dvoušachtový přepad. septik do spád. kanalizace a vytápěn plyn. kondenzač. kotlem Intergas 25kW zaústěným do vyvložk. komínu (termostat u kotle) a krb. kamny Thorma 17 kW v jídelně, zaústěnými do vyvložk. komínu Anticorem.
V 1NP je zádveří, chodba, jídelna, kuchyně, obýv. pokoj, koupelna, šatna, WC. Z jídelny lze udělat obýv. pokoj, na zdi je příprava pro TV a net. Ze zádveří je vstup na terasu s pergolou zastřeš. makrolonem na dřev. k-ci. Ve 2NP je chodba, koupelna, šatna, ložnice, 2 pokoje.
Dům je zděný z cihel, zateplen vatou tl. 6 cm s perlinkou a fasádou Baumit, stejně i garáž. Okap. chodník je z oblázků. Sokl je z marmolitu. Příčky v 1NP jsou zděné, v 2NP z SDK, v koupelně zesílené. Okna a vstup. dveře jsou plastová Okna Macek, s vnitř. roletami. Vnitř. dveře v 1NP jsou v kov. zárubních, v 2NP s obložk. zárubněmi. Stropy jsou z dř. trámů se záklopem z fošen, na kterém jsou OSB desky přes sebe a na nich lino. Podlahy v 1NP jsou betonové, v celém 1NP je vinyl, v zádveří, v šatně, na WC a v koupelně v 1NP je dlažba. Schody do 2NP jsou dř. schodnicové. V celém 2NP je lino na OSB deskách, v pokojích s koberci a v koupelně je započatá dlažba.
Dům byl 2020-22 komplet rekonstruován. Střecha je z beton. tašek Betonpress, se 3 střeš. okny Rotto. Krov je klasický: krokve, latě, parotěs.folie, kontralatě, tašky. Mezi krokvemi je vata 15-20 cm. Dešť. svody jsou z lak. pozink. plechu, jeden svod je sveden do studny.
V koupelně 1NP je sprch. kout Aqua mercado, umyvadlo, WC a otop. žebřík napojený na otop. systém, obklady a dlažba. Koupelna v 2NP je hrubě připravena, s funkční WC mísou, stačí osadit vanu, umyvadlo, pračku, sušičku a radiátor.
Kuch. linka Ikea je v odstínu tmavý dub s prac. deskou antracit, varná indukč. deska a el. trouba Beko, digestoř Ikea s uhlík. filtrem, myčka, lednice a pračka+sušička (2v1) Electrolux zůstanou.
Na pozemku je garáž s plech. krytinou na záklopu, s beton. podlahou tl. 45 cm, s vraty zn. Macek, s vlastním el.rozvaděčem. Hever může zůstat. Za garáží je přístavek na nářadí. Na parcele je skruž. studna s ponor. čerpadlem, hl. 6m se sloupcem vody do 2m. Užitk. voda ze studny zavedena do domu.
Na zahradě keře, vrba, rododendrony. Na předzahrádce túje, vrba a keře. Cestu ke garáži tvoří drť (frakce 3/8). Oplocení je z beton. dílců, zadní zeď se sousedem je s dř. předstěnou, boční oplocení tvoří přístavek se 4 kotci, s klenut. stropy a pův. krytinou (zůstanou tašky na výměnu).
PENB bude, zatím G. Uvolnění za 3 měs. dle dohody. Nábytek a svítidla zůstanou.
Vlak a bus 100m, děts. hřiště 200m, Lidl 500m. Obč. vybavenost v centru. V případě zájmu volejte makléře.

Parametry domu

Cena
12 021 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize a právního servisu
Aktualizováno
15. 5. 2024
Adresa
Neratovice
ID
000944
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
126 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
67 m2
Plocha nemovitosti
448 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

BURDAREALITY

Na Výsluní 1308, Neratovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

Ing.arch.Petr Burda

Ing.arch.Petr Burda

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Neratovicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu