Prodej bytu 2+kk, Boží Dar, 42 m2 (ID: 3479962)

Boží Dar

7 895 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 37 625 Kč /za měsíc

(včetně parkování)

Prémioví partneři v Božím Daru

Informace k bytu

Nabízíme exklusivně k prodeji bytovou jednotku dispozice 2+kk s rozlohou 42 m2 v nově dokončeném exklusivním projektu přímo v centru Božího Daru, jen pár kroků od Klínoveckých sjezdovek.

Apartmán je krásný, slunný vkusně a prakticky dokončený, prodává se kompletně zařízený. Projekt vznikl citlivou rekonstrukcí a dostavbou typického horského historického domu. Celý dům je proveden ve vysokém standardu.

Centrem bytu je prostorný a světlý obývací pokoj s moderním kuchyňským koutem a dalším nábytkem na míru. Z obývacího pokoje se projde do útulné a vkusně zařízené ložnice. Vkusně a kvalitně dokončená koupelna a WC nabízí spoustu prostoru i pro pračku se sušičkou. K bytu náleží parkovací stání před domem (v ceně bytu) a velkorysý prostor pro sportovní vybavení - k dispozici je nejen prostorná kolárna, ale také soukromá skříň na lyže včetně sušáku na lyžáky. U parkovacího stání je k dispozici zásuvka pro nabíjení elektromobilu.

Byt je orientovaný na jih a východ a nabízí tak dostatek světla po celý den. Byt se nachází v přízemí objektu a má výhodu samostatného vchodu.

- Projekt dokončený v roce 2022 je kompletně vybavený a k dispozici ihned;
- Vysoký standard vybavení na míru, kvalitní materiály, vkusné zpracování;
- Krásná lokalita přímo u lyžařského areálu, běžeckých stop, či cyklotrasy;
- Jen pár kroků od restaurací a další infrastruktury;
- Parkovací místo a velkorysé skladové prostory v ceně!
- Možnost dobíjení elektromobilu.

Boží Dar je kouzelné městečko uprostřed hor, s nadmořskou výškou 1028 mnm je Boží Dar nejvýše položené město v ČR i Střední Evropě, které si zamilujete.
Neopakovatelná atmosféra městečka spolu s kompletní nabídkou služeb a nepřebernými možnostmi pro aktivní odpočinek z Božího Daru dělají ideální místo pro druhý domov. Mimo zimní sezónu je Boží Dar rájem pro cyklisty (trail park, horská kola), ale i rodiny s dětmi, turisty, houbaře a všechny ostatní.

Apartmán může být nejen příjemným útočištěm pro vlastní dovolenou po celý rok, ale také skvělou investiční příležitostí. V případě zájmu velmi rádi nabídneme profesionální správu naší společností. Postaráme se, aby Váš druhý domov na horách byl radostí, v případě zájmu dobrou investicí, nikoliv starostí.

Neváhejte se na nás obrátit s žádostí o prohlídku, v Krušných horách jsme doma!

Parametry bytu

Cena
7 895 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně parkování
Aktualizováno
1. 5. 2024
Adresa
Boží Dar
ID
93
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
42 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
42 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

BERG Invest

Háj 231, Loučná pod Klínovcem

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Ing. Dušan  Šťastník

Ing. Dušan Šťastník

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Božím Daru?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu