Prodej rodinného domu, Klapý, 180 m2

Klapý

5 200 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 24 782 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Klapém

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Rádi bychom Vám představili dvougenerační rodinný dům v obci Klapý, okres Litoměřice, nacházející se v Ústeckém kraji. Obec Klapý je součástí Českého středohoří, které je považováno za jedno z nejatraktivnějších míst naší republiky. Obec leží na úpatí hradu Hazmburk, na který se můžete každé ráno při východu slunce dívat z obývacího pokoje námi nabízeného domu.

Vinaře jistě potěší fakt, že se dům nachází ve vinařské oblasti Litoměřicka. Oblíbený vinný nápoj si tím pádem můžete v klidu vychutnat v pergole u Vašeho nového domu.

Dalšími zajímavými místy v okolí je zámek Libochovice nebo muzeum českého granátu.
V obci naleznete levandulovou farmu. Mateřskou a základní školu do pátého stupně. Potraviny, kulturní dům, krásné dětské hřiště a mnoho dalšího.

Rodinný dům lze využít jako dvougenerační dům, když drobnými stavebními úpravami ve druhém patře vzniknou dvě bytové jednotky s vlastním vstupem.

Rodinný dům se skládá ze dvou pater a rozlehlé půdy. V přízemí je chodba a kuchyň, které vévodí velmi zachovalá dlažba z roku 1940 s vyraženým logem zn. RAKO, dále obývací pokoj, koupelna se sprchovým koutem a toaleta.
Ve druhém patře se nachází kuchyň, obývací pokoj s již zmiňovaným výhledem na hrad Hazmburk, čtyři pokoje, koupelna s vanou a sprchovým koutem, toaleta.

U domu je dvorek na kterém naleznete pergolu, zahrádku a přilehlé kóje. Stání pro dvě auta. Bývalou kovárnu, ze které je možno vybudovat garážové stání.

Pokud hledáte klidné bydlení nebo třeba chalupu na rekreaci v krásném a klidném kraji se spoustou výletních možností, je tento dům tou správnou volbou pro Vás a Vaši rodinu.

Nyní máte jedinečnou příležitost stát se vlastníkem této nemovitosti. Budeme rádi, když se s námi spojíte a dozvíte se více o tomto mimořádném místě.

Těšíme se na Vaši návštěvu a na spolupráci s Vámi.

Parametry domu

Cena
5 200 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
2. 4. 2024
Adresa
Klapý
ID
0125
Stavba
Kamenná
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
180 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
89 m2
Plocha nemovitosti
587 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Odpad
Septik, Jímka
Topení
Ústřední tuhá paliva
Komunikace
Betonová, Asfaltová
Telekomunikace
Telefon, Internet, Kabelová televize
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Studna
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

REAL INVEST

Rozmarýnová 1347/2, Most

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 31 lidí

Prodejce

Petra Lorencová

Petra Lorencová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Klapém?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu