Pronájem kanceláře, Ostrava - Vítkovice, Ruská, 414 m2

Ruská, Ostrava, Vítkovice

48 755 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Ostravě

Informace k nemovitosti

Nabízíme k pronájmu krásné kancelářské prostory přímo v srdci Vítkovic, s vynikající dostupností přímo na dálnici. Nachází se v centru dění, s rychlým přístupem k MHD.
Využijte jedinečnou příležitost a pronajměte si celé půl patro o rozloze 414 m2 v Bic Ostrava. Tento prostor nabízí dvě zasedací místnosti a tři elegantních kanceláře.

Prostory jsou vkusně zařízeny a poskytují ideální pracovní prostředí. Je možné odkoupit i vybavení, aby byla vaše práce ještě efektivnější.

Prostor je prostorný, čistý a ideálně přizpůsobený potřebám vaší firmy. Každý zaměstnanec zde bude mít svou vlastní kancelář nebo zasedací místnost, což přispěje k pohodě a produktivitě.
Prostor disponuje deseti parkovacími místy, které jsou snadno dostupné pomocí karty pro otevření brány, což zajišťuje pohodlné parkování přímo u budovy.
S výjimečným zabezpečením alarmem se můžete cítit naprosto bezpečně. Po parkování v zadní části budovy se dostanete přímo do svých kanceláří výtahem, což přináší maximální pohodlí.
V této lokalitě sídlí i veřejná doprava, což usnadňuje přístup zaměstnancům i klientům. Okolí je rovněž domovem pro další prestižní firmy, což přispívá k vašemu obrazu a pověsti.
Vaše firma bude mít vynikající viditelnost díky možnosti umístění vašeho loga a jména na velké ceduli před kancelářemi i přímo v budově. Díky marketingovým cedulím budete veřejnosti lépe známí a rozpoznatelní.

Komplexní Služby a Paušální Ceny pro Vaše Pohodlí
Nájemníci našich prostorů mohou využívat širokou škálu služeb, které jsou zahrnuty v paušálních cenách, zajišťujících pohodlné a bezstarostné užívání prostorů:
Opravy a Údržba:Zajištění provozuschopnosti výtahu a opravy společných prostor.
Odpady: Odvoz a likvidace komunálního odpadu a kanálu z parkoviště, včetně běžného komunikačního odpadu.
Ostraha: Zajištění bezpečnosti objektů, včetně provozu PCO.
Technická Podpora: Zajištění provozuschopnosti a oprav systému EPS, EZS, vzduchotechniky a klimatizace.
Úklid: Pravidelný úklid společenských prostor a parkoviště.
Telekomunikace: Poskytování digitálních telekomunikačních služeb, včetně LTE linky pro otevírání vchodových dveří.
Operátorské Služby: Zajištění hovorových provozovaných služeb operátora, přičemž ceny odpovídají ceníku operátora a mohou se měnit v souladu s jeho změnami.
Individuální Služby: Dle potřeb nájemců je možné poskytnout individuální služby, jako je zajištění pevného připojení k internetu, úklid podnájemních prostor, a další.
Měsíční nájem činí 48 755 Kč + služby ( 8 223 Kč ) + energie
Vaše pohodlí a spokojenost jsou pro nás prioritou. Pro více informací nebo specifické požadavky neváhejte kontaktovat naši kancelář.Nenechte si tuto skvělou příležitost ujít! Pro více informací nás kontaktujte a domluvte si prohlídku.

Parametry nemovitosti

Cena
48 755 Kč /za měsíc
Aktualizováno
2. 4. 2024
Adresa
Ruská, Ostrava, Vítkovice
ID
0547
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
414 m2
Patro
3.
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
3498 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Telekomunikace
Telefon, Internet
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Výtah
Bezbarierový přístup
Převod do OV
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

David Kirschner

David Kirschner

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu kanceláří v Ostravě?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu