Prodej vícegeneračního domu, Mělník, Českolipská, 480 m2 (ID: 3480374)

Českolipská, Mělník

16 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 76 251 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Mělníku

Úklidové služby

Informace k domu

Představujeme Vám unikátní možnost koupě vícegeneračního domu s devíti bytovými jednotkami a jedním komerčním prostorem, situovanou v tiché a vyhledávané lokalitě Mělníka.

Tento dům nabízí rozmanité bytové jednotky, od útulných 1kk až po prostorný 4kk byt doplněný terasou. Celková užitná plocha dosahuje ohromujících 480m, což zajišťuje dostatek prostoru pro komfortní bydlení a relaxaci.

Skvělá Poloha: Dům se nachází v klidné a žádané části Mělníka, což znamená, že jeho rezidenti budou mít jedinečnou možnost užívat si klidného a pohodlného života v bezprostřední blízkosti městského ruchu. Vše, co potřebujete, je doslova na dosah ruky.

Přidaná Hodnota: Pro větší pohodlí je dům vybaven společným plynovým kotlem, který zajišťuje účinné vytápění všech bytů. To vše doplňuje možnost parkování na soukromém dvoře, který je nedílnou součástí domu. Pro ty, kteří chtějí vytvořit si vlastní oázu klidu, je zde též potenciál vytvořit zázemí pro volný čas.

Stabilní Příjmy pro Investory: Tato jedinečná investiční příležitost je doslova snem každého investora, který hledá stabilní a dlouhodobý zdroj příjmů. Aktuální nájemníci jsou obeznámeni s plánem prodeje nemovitosti, což znamená, že nový majitel bude moci bezproblémově pokračovat ve sběru nájmů už od prvního dne.

Financování úvěrem je samozřejmě možné a s jeho výběrem Vám rádi poradíme.

Kontaktujte Nás: Náš tým je připraven Vám poskytnout veškeré potřebné informace k tomuto projektu. Neváhejte nás kontaktovat, abychom Vás provedli tímto zajímavým domem.

Parametry domu

Cena
16 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
1. 5. 2024
Adresa
Českolipská, Mělník
ID
ER-66
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
480 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
480 m2
Plocha nemovitosti
1155 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Linka Zákaznická

Linka Zákaznická

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vícegeneračních domů v Mělníku?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu