Prodej pozemku pro bydlení, Čtyřkoly, 827 m2 (ID: 3480418)

Čtyřkoly

4 290 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 20 445 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Čtyřkolech

Úklidové služby

Informace k pozemku

Prodej zasíťovaného stavebního pozemku 827 m2 ve Čtyřkolech u Čerčan.

Úplně nový a ke stavbě připravený pozemek o velikosti 827 m2 je situován v atraktivní lokalitě s novou zástavbou rodinných domů.

Tento pozemek je jedinečnou nemovitostí na trhu, jelikož již disponuje schváleným stavebním povolením pro výstavbu nízkoenergetického domu. Díky tomuto povolení můžete s výstavbou začít prakticky ihned. Existuje také možnost drobných úprav projektu dle Vašich individuálních představ, které lze realizovat prostřednictvím žádosti o změnu projektu před dokončením stavby. Tato možnost představuje značnou výhodu, umožňuje Vám totiž zahájit stavbu bez čekání na vyřízení stavebního povolení, což ušetří mnoho času a nákladů.

Pozemek je zasíťován inženýrskými sítěmi: elektřinou, vodou a plynem. Jeho poloha nabízí ideální kombinaci soukromí a snadné dostupnosti, nachází se totiž jen 3 minuty chůze od vlakové zastávky (250 m) a 15 minut autem od obchodního centra Westfield Chodov.

Dalšími výhodami tohoto pozemku jsou nedávno provedené terénní úpravy a také vzrostlé stromy, které mohou poskytnout příjemné soukromí a atmosféru. Existuje také možnost jejich pokácení dle preferencí budoucího majitele. Povolení kácení je také vyřízené.

Pozemek a hlavně budoucí pohled z domu nabízí nádherný výhled do okolní přírody. Pro milovníky přírody je obec Čtyřkoly ideálním výchozím bodem pro různé venkovní aktivity, jako jsou procházky, cyklistika nebo rybaření u řeky Sázavy. V okolí se nacházejí obchody, restaurace, sportoviště a jsou pořádány různé akce pro dospělé i děti.

V případě zájmu nabízíme také k prodeji sousední pozemek o velikosti 1131 m2, který přímo navazuje na tento pozemek.

Neváhejte nás kontaktovat, rádi vám poskytneme další informace a domluvíme prohlídku tohoto jedinečného místa.

 

Parametry pozemku

Cena
4 290 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
2. 4. 2024
Adresa
Čtyřkoly
ID
N90540
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
827 m2
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice
Voda
Dálkový vodovod

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Michal Šebor

Michal Šebor

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Čtyřkolech?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu