Prodej rodinného domu, Brno, Dvorecká, 135 m2 (ID: 3481432)

Dvorecká, Brno

14 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 71 438 Kč /za měsíc

(včetně všech služeb, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Brně

Informace k domu

Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji novostavbu rodinného domu v Brně v městské části Brno-Tuřany. Jedná se o moderní nízkoenergetický dům, který je součástí řadového celku 3 novostaveb (krajní vpravo).

Dispozice tohoto domu je 4+kk a celková užitná plocha činí 135 m2, přičemž celý hlavní obytný prostor v přízemí je prosklen francouzskými okny a dále tak plynule navazuje i na příjemnou terasu o další ploše 26 m2 - vybavenou komfortní el. markýzou - a dále na okrasnou zahradu na pozemku o celkové rozloze 247 m2. V přední části domu je pak k dispozici garáž a další vlastní pozemek pro pohodlné parkování i před domem.

Je zde k dispozici také upravený podstřešní prostor v podobě přístupné půdy a úložného prostoru navíc. Např. velké šatní skříně lze však snadno umístit i u schodiště v patře či v každé z celkem 3 vždy dostatečně velkých ložnic. Úložný prostor je k dispozici také v prostoru pod otevřeným monolitickým železobetonovým schodištěm s okrasnou dlažbou a zábradlím.

V každém podlaží jsou pak i samostatné toalety a v horním podlaží se nachází hlavní prostorná koupelna s vanou i sprchou, dvěma umyvadly a samozřejmě i prostorem pro pračku a sušičku. Tento dům tak v případě potřeby jistě uspokojí i náročnější uživatele či početnější rodiny.

Hlavní prostor je navíc velmi reprezentativní, se stylovým a hlavně také stavebně kvalitním monolitickým železobetonovým stropem, dále v kombinaci s doplňujícími designovými prvky skrytého osvětlení apod. Se zmíněným celoplošným prosklením do exteriéru a okrasné zahrady pak tento prostor působí opravdu skvěle.

Těšit se přitom můžete i na moderní, úsporné, ale i vysoce komfortní elektrické podlahové topení s inteligentní regulací teploty v každé místnosti. V kombinaci s kvalitním zateplením a trojitým zasklením pak můžete očekávat měsíční náklady na bydlení pouze okolo 3800,- Kč, což je u hrubé celkové plochy téměř 150 m2 jistě velmi příjemné.

Další bonusy, které jsou pro Vás obsažené v ceně, jsou také např. již vestavěné úložné skříně na míru ve vstupní chodbě či plně vybavená kvalitní kuchyňská linka s indukční varnou deskou, horkovzdušnou troubou, myčkou, atd.

Celková dispozice tohoto domu je přitom skutečně velmi zdařilá, efektní i praktická a technicky je tento dům také velmi kvalitní. Proto neváhejte a kontaktujte nás pro další informace. Rádi Vám dům předvedeme podrobněji a pomůžeme i s financováním či prodejem jiné nemovitosti.

Poznamenáváme, že prodejní cena je uvedena včetně všech služeb i právního servisu. Nad rámec uvedené ceny proto další poplatky či provizi již neplatíte. Volejte nebo piště, moc se na Vás těšíme

Parametry domu

Cena
14 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně všech služeb, včetně právního servisu
Aktualizováno
30. 4. 2024
Adresa
Dvorecká, Brno
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
135 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
247 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

TRIO finance s.r.o.

U Leskavy 787/29, Brno, Starý Lískovec

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Radek Soldán

Radek Soldán

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Brně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu