Prodej rodinného domu, Velké Losiny, Bukovická, 135 m2

Bukovická, Velké Losiny

11 290 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 53 805 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Velkých Losinách

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Informace k domu

Nabízíme vám jedinečnou příležitost vlastnit moderní rodinný dům v malebném prostředí Velkých Losin. V klidné části obce, obklopený přírodou, poskytující dokonalé prostředí pro pohodlné a hlavně úsporné bydlení.

Dům byl zkolaudován v roce 2017 a byl postaven velmi důmyslně, s cílem dosáhnout maximální energetické soběstačnosti. Funkčnost domu potvrzuje energetický štítek v Třídě A - mimořádně úsporná. To znamená, že je výborně zateplený, všechna okna jsou s trojskly, na střeše je solární elektrárna, o teplo se stará tepelné čerpadlo země-voda s plošným zemním kolektorem. Dešťová voda je svedena do dvou retenčních nádrží. Stínění oken zajišťují venkovní rolety. Výsledkem je bydlení s minimálními provozními náklady a dopadem na životní prostředí.

Do domu se vchází přes prostornou předsíň a je velmi prakticky rozčleněn. V části vlevo, můžeme jí říkat "klidová" je ložnice se samostatným vstupem do zahrady, dva dětské pokoje, koupelna s vanou, sprchovým koutem dvou-umyvadlem a samostatná toaleta. V centrální části, říkejme ji "společenská" je prostorný obývací pokoj, který je přes jídelní část propojený s kuchyní se zabudovanými spotřebiči. Teplotu uvnitř domu reguluje, během horkých letních dnů, klimatizace umístěna uprostřed stropu obývacího pokoje. Další toaleta umístěna hned vedle obýváku, je velkým plusem při početnější návštěvě. Středem a zároveň i srdcem domu je technická místnost, kde jsou umístěny všechny důležité zařízení a technologie pro tepelné čerpadlo.

Z obývacího pokoje se vchází na pergolu, jejíž stěny z gabionu dodávají místu diskrétní atmosféru. Na pergolu navazuje markýza, která vytváří příjemný stín a tedy další místo kde se dá za slunečného počasí posedět a kochat se okolím. Zahrada je veliká tak akorát, její údržba vás nevyčerpá a zbyde čas na hrátky s dětmi a rodinnou relaxaci. Pokud máte početnější vozový park, tak určitě oceníte, že kromě prostorné garáže jsou před domem až čtyři parkovací místa a z toho jsou dvě zastřešená.

Lokalita patří mezi místním k oblíbeným, nabízí nejen klidné bydlení, ale také široké možnosti pro aktivní životní styl. V docházkové vzdálenosti lázeňského komplexu, kousek do školy a školky, fotbalové hřiště, kostel co by kamenem dohodil.

Velké Losiny jsou známé svou krásnou přírodou a historickými památkami, jako je zámek a termální lázně. Shrnuto podtrženo, tento domov je ideální pro ty, kteří hledají spojení s přírodou a současně chtějí mít blízko ke všem potřebným službám.

Pokud chcete bydlet v moderním a energeticky nenáročném domě, který je zasazen do krásného okolí a do kterého se můžete rovnou nastěhovat, moc dlouho neotálejte a zavolejte. Rád vám poskytnu veškeré potřebné informace a na prohlídce ukážu. Náš finanční specialista poradí s financováním této nemovitosti. Budu se těšit na prohlídce.

Parametry domu

Cena
11 290 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
2. 5. 2024
Adresa
Bukovická, Velké Losiny
ID
0084
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
122 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
135 m2
Plocha nemovitosti
1088 m2
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 55 lidí

Prodejce

Michal Kleštinec

Michal Kleštinec

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Velkých Losinách?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu