Prodej vily, Brno, Jana Nečase, 436 m2 (ID: 3482253)

Jana Nečase, Brno

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(info v RK - cena není veřejná, včetně poplatků, + provize RK, cena k jednání)

Prémioví partneři v Brně

Informace k domu

V Brně se nachází jedinečný Slunečný dům, který byl postaven Dušanem Jurkovičem a okouzlí svým secesním stylem a nádhernou lokalitou. Tento dům nabízí ideální prostředí pro klidné rodinné bydlení, a to pouhých pár kilometrů od centra města. S prostorným obývacím prostorem, terasou, saunou a vlastním vinným sklepem, poskytuje veškerý komfort moderního bydlení.

Dům prošel kompletní rekonstrukcí v letech 2008-2011, která byla podložena rozsáhlou projektovou dokumentací. Nové rozvody elektřiny, plynu, vody, odpadů a internetu, stejně jako nové stropy, omítky, střecha, fasáda, plot, okna a dveře s futry, zaručují moderní standardy a kvalitu. Původní zůstaly jen stěny a krovy. Během rekonstrukce byly použity pouze poctivé a nejkvalitnější materiály.

Dům je situován na malebné ulici Jana Nečase, kde ráno budete probouzeni zpěvem ptáků a šumem stromů z nedalekého Wilsonova lesa. Zdejší klid a ticho lesa vás okouzlí, a přestože se nachází pouhých 4 km od centra Brna, poskytuje pocit útulného útočiště v přírodě.

Nízká energetická náročnost je zajištěna zateplením, tepelným čerpadlem a vlastní kopanou studnou s čistou vodou. K tomu je již podepsaná smlouva s EG.D o připojení 10,8kW solárních panelů, což zajišťuje kompletní soběstačnost.

Slunečný dům je tedy nejen krásným a pohodlným domovem, ale také moderním a ekologickým bydlením, které nabízí vše, co si můžete přát pro kvalitní a pohodový život.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
info v RK - cena není veřejná, včetně poplatků, + provize RK, cena k jednání
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Jana Nečase, Brno
ID
00090
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
436 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
871 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

HANDEL REALITY s.r.o.

Příkop 838/6, Brno, Zábrdovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Petr Charvát

Petr Charvát

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vil v Brně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu