Prodej vily, Brno, Peškova, 347 m2

Peškova, Brno

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Brně

Informace k domu

Naprosté soukromí a neskutečné výhledy na krásnou krajinu a na Brno, které každý den nadchnou. Přes 3000 m2 velký vyvýšený pozemek v prestižní vilové čtvrti Kociánka v Králově Poli. Elegantní vila ve fázi hrubé stavby z níž budete moci sledovat proměny ročních období a zažívat nádherné západy slunce. Možnost kompletního dokončení na klíč i oddelění části parcely pro případné vícegenerační využití.

Přízemí tvoří velký otevřený obytný prostor s jídelnou a navazující kuchyní a výstupy na zahradní terasu, pokoj pro hosty s en-suite koupelnou, samostatná toaleta, a vstupní hala. V patře ložnice se šatnou, další 3 pokoje, velká centrální koupelna, další koupelna a schodišťová chodba. V suterénu je již vybudován vinný sklípek se skladem vína, dále je zde plánována dvojgaráž, 2 zakrytá parkovací stání, relaxační místnost s bazénem, koupelna, technická místnost, úložný prostor a prádelna. Na střešní terase poskytující panoramatické výhledy na moravskou metropoli se dle návrhu počítá se saunou a vířivkou. Momentálně je ještě možnost provedení dispozičních změn. 

Dům je ve fázi hrubé stavby, má fasádu, velkoplošná okna a vstupní dveře. Jednotlivá poschodí mají být dle projektu propojena výtahem. Součástí nabídky jsou 2 architektonické studie, které mohou noví majitelé využít k inspiraci. Od pozemku o rozloze 3 096 m2 lze oddělit parcelu o výměře 1085 m2.

Vynikající poloha ve slepé ulici na okraji lesoparku zaručuje úžasný klid, čistý vzduch i dostatek soukromí, zelené okolí je protkáno turistickými trasami i cyklostezkami. Nedaleko funguje jezdecký klub, veškerá občanská vybavenost je v krátké dojezdové vzdálenosti autem či autobusem ze zastávky kousek od domu. 
Užitná plocha 528 m2 (z toho 425 m2 interiér, terasy 45 + 17 m2 a garáž 41 m2), zastavěná plocha 180 m2, zahrada 2916 m2, pozemek 3096 m2. 

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Peškova, Brno
ID
103256
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
528 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
347 m2
Plocha nemovitosti
3096 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

SVOBODA & WILLIAMS

Kapucínské náměstí 307/15, Brno-město

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Tereza Štěrbová

Tereza Štěrbová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vil v Brně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu