Prodej vily, Brno, Rozdrojovická, 530 m2

Rozdrojovická, Brno

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Brně

Informace k domu

Vícegenerační vila se slunnými terasami, balkonem a garáží pro 6 aut stojí obklopena velkou zahradou na atraktivním místě v přírodní lokalitě okrajové části Brna nedaleko přehrady i golfového hřiště, v rychlém dosahu veškerých služeb.

Přízemí tvoří 70metrový obytný prostor se vstupem na zahradní terasu, 3 ložnice, koupelna, 2 samostatné toalety, chodba a velká vstupní hala. V patře jsou 2 samostatné bytové jednotky. První se skládá z velkoryse pojatého obytného prostoru s přípravou na kuchyni a se vstupem na balkon (odkud se dá po schodišti sejít do zahrady), 3 ložnic (1 s malým balkonem), 2 toalet, koupelny, šatny a vstupní haly. Druhá jednotka obsahuje obývací pokoj s terasou, navazující prostor pro kuchyni, 2 ložnice, koupelnu a předsíň. Z obou ložnic lze vstoupit na balkon, schodiště v chodbě vede na střešní terasu. Bytové jednotky lze také případně propojit a může vzniknout rodinný dům s velkorysou podlahovou plochou. 

Dům je nabízen ve stavu shell & core, má hliníková okna s izolačními trojskly a protipožární a bezpečnostní vstupní dveře. Za příplatek je možnost dodání "domu na klíč". Plánovaný standard dokončení může zahrnovat fotovoltaické panely, rekuperaci, zabezpečovací systém, bezfalcové interiérové dveře, elektrické nízkonákladové podlahové vytápění s uhlíkovou technologií Heatflow (nová moderní technologie) nebo dobíjecí stanici elektromobilů. Dále plán zahrnuje přípravu na systém inteligentní domácnosti Loxone (ovládání podlahového topení, klimatizace, exteriérových žaluzií, komunikace s fotovoltaikou), chlazení tepelným čerpadlem (vzduch-vzduch) a předokenní žaluzie. Finální dokončení (podlahy, sanita, dveře) bude do 3 měsíců od dodání vybraného zboží. Dům má celkem 6 garážových stání a 3 venkovní stání, velká zahrada poskytuje dostatek prostoru pro umístění pergoly nebo bazénu. 

Vila stojí na krásném zeleném místě v blízkosti Brněnské přehrady, zoologické zahrady nebo golfového resortu Kaskáda. V pěším dosahu je mateřská škola a 1. stupeň základní školy, obchod s potravinami, knihovna, tělocvična i multifunkční sportovní hřiště, z autobusové zastávky přímo od domu je možné během 5 minut dojet k tramvaji. Autem se lze snadno napojit na dálnici D1. Z domu se otevírají pěkné výhledy na nedaleké přírodní parky Podkomorské lesy a Baba.

Užitná plocha 635 m2 (z toho interiér 432 m2, terasy 92 m2, balkon 13 m2, garáž 97 m2), zastavěná plocha 300 m2, zahrada 1350 m2, pozemek 1650 m2.  

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Rozdrojovická, Brno
ID
101161
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
635 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
530 m2
Plocha nemovitosti
1650 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

SVOBODA & WILLIAMS

Kapucínské náměstí 307/15, Brno-město

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Tereza Štěrbová

Tereza Štěrbová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vil v Brně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu