Prodej rodinného domu, Brno, Pod Kopcem, 278 m2 (ID: 3508526)

Pod Kopcem, Brno

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(info v RK)

Prémioví partneři v Brně

Informace k domu

Exkluzivně vám nabízíme k prodeji rodinný dům 7+kk s dvojgaráží a saunou. RD na klíč o podlahové výměře 278m2 (vč. teras 356m2) je aktuálně ve stavu výstavby, s možností úprav před dokončením, dle vlastních představ. Rodinný dům stojí na svažitém pozemku o výměře 463m2. Lze zakoupit v provedení hrubé stavby či dodělat na klíč.

Projekt na rodinný dům o třech nadzemních podlažích je ideální pro náročného klienta, který má zájem o nadstandardně velký dům. Dům lze využít jak pro podnikání, tak pro vlastní bydlení nebo kombinovaně.

V přízemí domu se nachází velká dvojgaráž (52m2) s technickou místností, samostatná toaleta, pracovna, sklad a sauna. 1. patro domu disponuje kuchyní s jídelnou (28m2) a terasou, spíží, toaletou, a obývacím prostorem (29m2) se vstupem na další terasu směřující na pozemek. V 2. patře domu se nachází 4 ložnice, koupelna se samostatnou toaletou. Z domu i pozemku jsou panoramatické výhledy na okolní přírodu a celý Žebětín.

Všechny části 463m2 pozemku jsou efektivně využity. Na odpočinkovou terasu na jihozápad o ploše 35 m2 plynule vyjdete z kuchyně a jídelny a můžete rovnou servírovat večeři při západu slunce. Na východní terase za domem o ploše 36 m2 lze odpočívat při ranní kávě při východu slunce či odpoledne v příjemném chládku před horkem. Jihozápadní a východní terasa v 1NP jsou navzájem propojeny venkovním spojovacím krčkem o šířce 1m, který lze osázet zelenou střechou.

Vrchní vyhlídková terasa o šířce 11,5m a hloubce 5,5m poskytuje klidné místo s překrásnými výhledy na okolní přírodu. Lze na ní umístit posezení, saunu, vířivku nebo grilovací zázemí či jinak využít dle vašich představ (ateliérové přístřešek, apod).

RD je umístěn v klidné lokalitě v ulici Pod Kopcem (vedle č.p.9a) a je vzdálen pouhých 300m nebo 5 minut chůze od nejbližší zastávky MHD Kohoutovická. V bezprostřední vzdálenosti se nachází sportovní areál MČ Žebětín s fotbalovým hřištěm, tenisovými kurty, dětským hřištěm a posezením s občerstvením.


Pozemek je situovaný v jižním svahu a je v klidné části obce, je tak ideální pro rodinu, která chce žít ve velmi dobré vzdálenosti do centra Brna a přitom v blízkosti přírody. Dům bude napojen na inženýrské sítě - elektřina, plyn, voda, splašková voda je řešena septikem. Přístup je zajištěn po zpevněné asfaltové cestě.

Okolní všudypřítomné lesy, klidná lokalita, bezpečná čtvrť, plná občanská vybavenost a pohodová dojezdová vzdálenost do centra města Brna - to vše dělá z tohoto domu ideální místo ke spokojenému rodinnému bydlení či podnikání.

Pro bližší informace či sjednání prohlídky tohoto pozemku neváhejte kontaktovat realitního specialistu uvedeného u inzerátu.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
info v RK
Aktualizováno
12. 5. 2024
Adresa
Pod Kopcem, Brno
ID
30360
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
356 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
278 m2
Plocha nemovitosti
463 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

AMBIENTEN VIP

Mezírka 775/1, Brno, Veveří

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Jiří Pomkla

Jiří Pomkla

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Brně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu