Prodej komerční nemovitosti, Praha - Horní Počernice, Slatiňanská, 139 m2

Slatiňanská, Praha 20, Praha 9, Horní Počernice

14 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 71 438 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Praze 9

Stěhovací služby

Informace k nemovitosti

Reality 11 Vám zprostředkují prodej nebytového prostoru o velikosti 139 m², která se právě dokončuje v nově postaveném domě, který bude kolaudován v létě 2024. Nebytový prostor se nachází v prvním nadzemním podlaží tří podlažního domu v Praze 9 Horních Počernicích ulice Slatiňanská. Topení je zajištěné plynovým kotlem. Aktuálně můžete ovlivnit finální podobu prostoru v rámci podlah a dlažeb, interiérových dveří, zařizovacích předmětů v koupelně atd. Je zde možnost další využití zahrady, či terasy.
Jedná se o celé první nadzemní podlaží a kromě kanceláří, výlohy, zde mohou být i dobré skladovací prostory v rámci zázemí.

Dům se nachází na začátku ulice Slatiňanská V Horních Počernicích u rybníka Chvaly a v pěší dostupnosti do obchodního centra Černý Most. Díky poloze se jedná o místo s výbornou dopravní dostupností do centra Prahy. Pro základní nákup je Lidl také v pěší dostupnosti.
Jedná se o komorní projekt a o oproti velkému developerskému projektu, zde najdete klid a třeba ideální prostor pro Vaše podnikání. Ev. číslo: 26351.

Parametry nemovitosti

Cena
14 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
22. 4. 2024
Adresa
Slatiňanská, Praha 20, Praha 9, Horní Počernice
ID
26351
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
139 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
111 kWh/m2 za rok
Garáž
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Reality 11

Reality 11

Svornosti 985/8, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Martin Kubík

Martin Kubík

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje komerčních nemovitostí v Praze 9?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu