Prodej bytu 5+kk, Praha - Dolní Měcholupy, Na Návsi, 181 m2

Na Návsi, Praha - Dolní Měcholupy, Praha 10

23 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 109 611 Kč /za měsíc

(vč. právních služeb a provize RK)

Prémioví partneři v Praze 10

Stěhovací služby

Informace k bytu

Nabízíme Vám k prodeji světlý byt s předzahrádkou o dispozici 5+kk (181 m2) se 3 garážovými místy, který je součástí rezidenčního projektu Viladomy Dolní Měcholupy IV. od společnosti JRD.

Byt se nachází ve zvýšeném přízemí, v této úrovni je také kuchyně, master bedroom se šatnou a vlastní koupelnou, další 2 pokoje, koupelna, samostatná toaleta, šatna, komora, technická místnost a vstupní hala. Veškeré pokoje jsou orientované na jih a zároveň jsou průchozí na terasu/zahradu.

Dominantou bytu je velkorysý obývací pokoj, který navazuje na předzahrádku. Předzahrádka o velikosti 297 m2 poskytuje možnost příjemného posezení na terase pod pergolou se zelenou střechou.

V nejnižším podlaží se nachází pracovna/pokoj pro hosty, koupelna a také předsíň s přímým vstupem do garáže.

K bytu náleží 3 garážová stání s možností nabíjení elektromobilů (220V a 380V).

Rezidence byla dokončena v roce 2009. V bytě byly použity kvalitní materiály a díky tomu má nemovitost má velmi nízkou energetickou náročnost. Je zde úsporné vytápění s rekuperační jednotkou a navíc také krb s krbovou vložkou a teplovodním výměníkem a obkladem z italského travertinu. Dohřev TUV je zajištěn pomocí krbu a termických solárních kolektorů, Okna jsou dřevohliníková zn. Internorm s izolačním trojsklem a s předokenními žaluziemi. K vyššímu standardu vybavení patří dřevěná dvouvrstvá podlaha z masivu wenge. Koupelnová sanita Villeroy & Boch, Keramag a Kaldewei, podomítkové baterie Dornbach a Axor, parní sprcha Riho, videotelefon a zabezpečovací zařízení.

V Dolních Měcholupech se nachází veškerá občanská vybavenost, v docházkové vzdálenosti je mateřská a základní škola, několik restaurací, prodejna potravin či sportovní hřiště a tenisové kurty. Nejbližší autobusová zastávka se nachází méně než 100m od domu s možností přestupu na vlak (stanice Horní Měcholupy) nebo metro (stanice Depo Hostivař).

Pokud Vás byt zaujal, neváhejte se ozvat.

Parametry bytu

Cena
23 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
vč. právních služeb a provize RK
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Na Návsi, Praha - Dolní Měcholupy, Praha 10
ID
DM4
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
166 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
181 m2
Garáž
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Karolína Šimáčková

Karolína Šimáčková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 5+kk v Praze 10?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu