Prodej pozemku pro bydlení, Ledce, 902 m2 (ID: 3482580)

Ledce

3 350 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 15 965 Kč /za měsíc

(možnost získání výhodného hypotečního úvěru, včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Ledcích

Informace k pozemku

Představte si místo, kde vaše rodina najde svůj domov, hřiště pro vaše děti a zároveň klidný úkryt uprostřed nádherné přírody, ale s výhodami městského života. Naše nabídka, stavební pozemek o rozloze 902 m2 v Ledcích, je přesně takovým místem. Díky již schválenému stavebnímu povolení můžete okamžitě začít s realizací vašeho snu o domově, aniž byste museli ztrácet čas a energii na administrativní záležitosti.

Tento pozemek je jako stvořený pro mladé rodiny, které touží po životě v harmonii s přírodou, ale nechtějí se vzdát pohodlí a dostupnosti služeb, které moderní život nabízí. Ledce jsou tím pravým místem, kde můžete vychovávat své děti v bezpečném a zdravém prostředí, s možností využití veřejné dopravy a s veškerou občanskou vybaveností na dosah.

Již schválené stavební povolení znamená, že vaše plány na vytvoření rodinného hnízda mohou začít ihned. Tato výhoda vám ušetří nejen čas, ale i peníze a umožní vám soustředit se na to nejdůležitější - vaši rodinu. Tento pozemek není jen kusem země; je to základ pro domov plný lásky, radosti a nezapomenutelných rodinných momentů.

Začít stavět domov v Ledcích znamená dát vaší rodině příležitost růst v prostředí, které podporuje zdravý životní styl a poskytuje prostor pro osobní i společný rozvoj. Pokud toužíte po tom, aby vaše rodina žila v místě, které kombinuje krásu přírody s pohodlím moderního bydlení, neváhejte nás kontaktovat pro více informací a prohlídku pozemku. Jsme zde, abychom vám pomohli krok za krokem na cestě k realizaci vašeho domova snů.

Parametry pozemku

Cena
3 350 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
možnost získání výhodného hypotečního úvěru, včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
5. 5. 2024
Adresa
Ledce
ID
00078
Plocha nemovitosti
902 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

David Dvořáček - Reality

Jana Černého 545/48, Hradec Králové

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

David Dvořáček

David Dvořáček

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Ledcích (okr. Hradec Králové)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu