Prodej pozemku pro bydlení, Linhartice, 748 m2 (ID: 3482965)

Linhartice

880 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 4 194 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Linharticích

Informace k pozemku

Linhartice: místo, kde se snoubí pohoda venkova a dostupnost města. Pozemek pro výstavbu domu s možností jezírka čeká právě na vás. CP 748 m2 Představujeme Vám jedinečnou příležitost stát se majitelem souboru dvou pozemků ( p.č.1543/1 a 1542/1) určených pro stavbu rodinného domu na okraji obce Linhartice u Moravské Třebové. Jedná se o místo, které svou polohou a charakterem nabízí ideální podmínky pro bydlení spojené s pohodou venkovského života, a zároveň poskytuje dostatek soukromí a klidu pro odpočinek a rekreační aktivity.
Pozemek o celkové výměře 748 m² se nachází v k.ú. Linhartice a je dle územního plánu předurčen pro výstavbu rodinného domu. Všichni, kdo sní o vlastním domově s možností přímého spojení s přírodou, zde najdou své ideální místo. Pro připojení elektřiny je již podepsána smlouva s Čez.a.s a uhrazen poplatek za připojení. Zbývá jen postavit pilířek a Čez do něj přivede elektřinu ze sloupu na vedlejším pozemku, což zjednodušuje další kroky pro realizaci výstavby. Další inženýrské sítě (voda, kanalizace) jsou k dispozici v navazující obecní komunikaci, což opět představuje významnou výhodu tohoto pozemku.
Unikátním prvkem je potůček, který přes pozemek protéká, a nabízí tak jedinečnou příležitost pro vytvoření přírodního jezírka, což může být nádherným doplňkem Vašeho nového domova. Umístění pozemku v blízkosti málo frekventované železniční trati dodává lokalitě specifický šarm, přičemž k dispozici je kladné stanovisko Správy železnic k záměru výstavby rodinného domu. Pro výstavbu domu je možné využít pouze horní část pozemku dle nákresu a fotodokumentace, zatímco zbytek pozemku lze krásně zahrádkářsky upravit.
Linhartice jsou obec, která se může pochlubit skvělou dopravní dostupností do okolních měst, jako je Moravská Třebová (3 km), Svitavy (19 km), Mohelnice (20 km) či Olomouc (50 km). V obci se nachází malotřídní škola, mateřská školka, obchod a hospůdka. Pro milovníky sportu a aktivního odpočinku je připraven velký sportovní areál s fotbalovým a volejbalovým hřištěm a kulturním domem s tanečním sálem v blízkosti.
Nabízíme Vám možnost vytvořit si domov v krásné a klidné lokalitě s vynikajícími podmínkami pro rodinný život i rekreaci. Pozemek je nabízen za cenu 880 000 Kč, což je výhodná investice do Vaší budoucnosti.
Nezmeškejte tuto výjimečnou příležitost stát se majitelem pozemku v malebné lokalitě Linhartice, kde můžete realizovat svůj sen o ideálním domově. Pro více informací nebo pro domluvení prohlídky pozemku nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na Vaši zprávu a pomůžeme Vám s radostí na cestě za Vaším novým domovem.

Parametry pozemku

Cena
880 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 4. 2024
Adresa
Linhartice
ID
2425
Plocha nemovitosti
748 m2
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Doprava
Vlak, Autobus
Voda
Dálkový vodovod

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Dana Beranová - REALITNÍ A DRAŽEBNÍ SPOLEČNOST MOZAIKA

Dana Beranová - REALITNÍ A DRAŽEBNÍ SPOLEČNOST MOZAIKA

Lorencova alej 1098, Lanškroun, Žichlínské Předměstí

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Dana Beranová

Dana Beranová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Linharticích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu