Prodej bytu 3+1, Ústí nad Labem, Stará, 82 m2 (ID: 3483359)

Stará, Ústí nad Labem - Ústí nad Labem-centrum

3 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 16 680 Kč /za měsíc

(včetně DPH, včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Ústí nad Labem

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k bytu

Vítejte v centru města Ústí nad Labem, kde máte možnost koupit hezký byt v osobním vlastnictví. Tato lokalita nabízí širokou škálu zážitků.

Pro rodiny s dětmi je zde nepřeberné množství aktivit, jako je návštěva zoologické zahrady, prozkoumání zrcadlového bludiště a mnohem více. Milovníky historie a architektury pak jistě zaujme návštěva hradu Střekov či procházka po Mariánském mostě, zatímco kostel se šikmou věží představuje unikátní stavební kuriozitu v srdci obchodního centra Forum.

Samotný byt nabízí prostorné a klidné bydlení pro větší i menší rodiny. Dispozice 3+1 zajišťuje dostatek komfortu pro každého člena domácnosti, a to včetně možnosti relaxace na soukromém balkóně s klidným výhledem, který je ideálním místem pro ranní kávu.
Kromě výhodné dispozice a klidného prostředí nabízí tato nemovitost i podíl na společné zahradě za domem, kde můžete trávit příjemné chvíle se svými blízkými a sousedy.

Veškerá občanská vybavenost je doslova na dosah ruky, což zajišťuje pohodlný a bezstarostný život v tomto městě.

Tato bytová jednotka prošla částečnou rekonstrukcí a je připravena přivítat nové majitele, kteří ocení spojení klidného života s pestrými možnostmi zábavy a relaxace, které tato lokalita nabízí. Nechte se okouzlit atmosférou tohoto bytu a přijměte pozvání k novému začátku ve Vašem vlastním domově.

Kontaktujte mě a Já Vaše sny proměním v REALITY!

Parametry bytu

Cena
3 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Stará, Ústí nad Labem - Ústí nad Labem-centrum
ID
0409
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
82 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Lodžie
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 39 lidí

Prodejce

Jaroslav Čermák

Jaroslav Čermák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Ústí nad Labem?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu