Prodej bytu 2+kk, Odolena Voda, Postřižínská, 51 m2

Postřižínská, Odolena Voda

7 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 33 360 Kč /za měsíc

(provizi hradí kupující)

Prémioví partneři v Odoleně Vodě

Úklidové služby

Informace k bytu

Dámy a pánové,

Dovolte nám představit tento luxusní byt 2+kk s prostornou terasou, který se nachází v unikátním komplexu o čtyřech vilkách na kraji města Odolena Voda. Residenční projekt Vialdomy Odolena Voda byl dokončen a zkolaudován v roce 2021, díky čemuž se byt řadí mezi Novostavby.

Samotný byt s podlahovou plochou 51m2 se nachází v jedné ze čtyř vilek, přičemž přístup do bytu je zajištěn přes vlastní schodiště a terasu. Byt, který je dispozičně řešen jako 2+kk se skládá z předsíně, ložnice s přímým vstupem na terasu, samostatné toalety, koupelny s vanou a obývacího pokoje s kuchyňským koutem, kde se nachází vestavěné patro o výměře 7m2.

Dále k bytu náleží prostorná terasa, jedno parkovací stání a sklepní zděná kóje o výměře 8m2.

Vytápění bytu je řešené podlahovým vytápěním a ohřev vody zajišťuje elektrický bojler. Byt je zařízen kvalitním nábytkem, podlahami a navíc se ve všech pokojích nachází klimatizace, kterou určitě každý z Vás v letních měsících ocení.

Odolena Voda se nachází severně od Prahy, přičemž na okraj se dopravíte za pouhých 15minut. Místo, které je protnuto pestrou občanskou vybaveností a snadnou dopravní dostupností. Tato lokalita je primárně spojena s klidem, přírodou a patřičným množstvím soukromí, k čemuž přispívá i samotné situování projektu Viladomy Odolena Voda. Už v samotné obci se vám dostane patřičné infrastruktury a komplexnosti základních služeb. Dokazuje to například mateřská a základní škola, pošta, banka, úřad, ale také zdravotnické zařízení, obchodní centrum a restaurace. V rámci každodenních potřeb rozhodně nebudete strádat a Odolena Voda vám mimo jiné nabídne i vyžití z pohledu volnočasových aktivit.

Na tento byt lze převzít hypotéční úvěr s úrokovou sazbou 2,39%, a s fixací do 14.5.2025.

Pokud Vás tato jedinečná nabídka zaujala rádi Vás přivítáme na osobní prohlídce.

První prohlídkový den je naplánován na 12.4.2024.

Rezervujte si své místo již nyní.

Parametry bytu

Cena
7 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
provizi hradí kupující
Aktualizováno
9. 4. 2024
Adresa
Postřižínská, Odolena Voda
ID
58392
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
78 m2
Patro
2.
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
51 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Komunikace
Dlážděná
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Terasa
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

Jiráskovo náměstí 2684/2, Plzeň, Východní Předměstí

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu