Prodej bytu 1+kk, Železná Ruda, 49 m2 (ID: 3483935)

Železná Ruda

6 890 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 32 836 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Železné Rudě

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k bytu

K prodeji nabízíme apartmán B5 o dispozici 1+kk s vlastní kolárnou v nově vzniklém Resortu Alpalouka ve vyhledávané lokalitě na Špičáku v Železné Rudě. Apartmán je umístěn v energeticky úsporné novostavbě (třída C) citlivě zasazené do horské oblasti.

Interiér je rozdělen na pokoj spojený s kuchyňským koutem, předsíň a koupelnu s toaletu. Množství oken v pokoji s kuchyňským koutem nejen příjemně prosvětlí tento prostor, ale zároveň nabízí hezký výhled na okolní přírodu.

Apartmán je dokončen v nadstandardním provedení, které zahrnuje kompletní vnitřní rozvody a instalace, kvalitní plastohliníková okna s izolačním trojsklem, venkovní žaluzie, podlahové vytápění, v koupelně navíc s topným žebříkem, elektrický zásobníkový ohřívač vody, zabezpečovací zařízení JABLOTRON s aplikací pro dálkové ovládání alarmu i celé domácnosti (ovládání topení, venkovních žaluzií či vjezdové brány jedním systémem), interiérové dveře bílé s obložkovými zárubněmi, lepené vinylové podlahy v kombinaci s keramickou dlažbou, obklady či sanitu od renomovaných výrobců. Internet přes optické kabely zajišťuje společnost CETIN.

Resort bude kompletně oplocený, na vjezdu s automatickou bránou, napojený na zpevněnou obecní komunikaci a chráněn kamerovým systém. Uvnitř spodní budovy bude k dispozici soukromá sauna (s možností předchozí on-line rezervace) a společenská místnost. Na pozemku budou dále dětská hřiště a ohniště. Otopný systém je doplněn fotovoltaickými panely na střechách obou budov. Takto získanou elektrickou energii mohou společně využívat obyvatelé resortu pro provoz svých domácností.

Výhodou je také umístění v Chráněné krajinné oblasti Šumavy a blízkosti Národního parku Šumava s ojedinělými krajinnými prvky včetně ledovcových jezer, vodopádů, pramenišť řek či výhledů z nejvyšších vrcholů až na Alpské pohoří. Především horská oblast Špičák je oblíbeným místem pro aktivní odpočinek. Na své si přijdou také milovníci zimních a letních sportů. Množství sportovních středisek, turistických cest, cyklotras a běžeckých tras je zárukou širokého sportovního vyžití.

K nastěhování 5/2024. Konečná cena včetně 21% DPH, provize RK, kompletního právního servisu a advokátní úschovy kupní ceny činí 6.890.000 Kč. K bytu je nutné dokoupit minimálně jedno parkovací stání za cenu 160.000 Kč včetně 21% DPH (k dispozici jsou dvě parkovací stání). Možnost odpočtu 21% DPH pro firmy a podnikatele. Případnou hypotéku vám zdarma zajistíme. Pro bližší informace či domluvení prohlídky volejte na uvedený mobilní telefon.

Exteriér Resortu Alpalouka a nejbližší okolí si můžete prohlédnout ve virtuální prohlídce.

Parametry bytu

Cena
6 890 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Železná Ruda
ID
0767
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
56 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
49 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Idea Reality s.r.o

náměstí Republiky 133/19, Plzeň, Vnitřní Město

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 11 lidí

Prodejce

Adéla Hoblíková

Adéla Hoblíková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+kk v Železné Rudě?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu