Prodej rodinného domu, Opava, Šebelova, 102 m2 (ID: 3484392)

Šebelova, Opava - Jaktař

4 350 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 20 731 Kč /za měsíc

(Cena včetně odměny RK a právního servisu)

Prémioví partneři v Opavě

Informace k domu

Rádi bychom vám nabídli prodej poloviny rodinného domu v klidné části Opavy, jejíž součástí je moderní mezonet s terasou a zahradou.

Dům, který nedávno prošel revitalizací, je rozdělen na dvě samostatné bytové jednotky s oddělenými vchody. Jedna z nich, rovněž po rekonstrukci, je připravena k nastěhování ihned a bez dalších investic.
1. NP poskytuje útočiště jak rodičům, tak dětem, dětský pokoj a ložnici doplňuje prostorná koupelna společně s WC. Účelově je zde umístěna i technická místnost.
2. NP vyplňuje prostorná a prosluněná kuchyně s krásným výhledem na park, propojená s neméně rozměrným obývacím pokojem, což vytváří příjemný a otevřený prostor pro rodinné a společenské aktivity. Také je zde umístěno druhé, tentokrát samostatné WC s umyvadlem.

Podlahovým krytinám vévodí dlažba (ve 2. NP přikrytá linoleem) v kombinaci s plovoucími podlahami v pokojích 1. NP.

K bytu náleží zahrada s novou dřevěnou terasou a skleníkem, také je k dispozici sklep pro další úložný prostor.

Velkou výhodou jsou nízké náklady na vytápění díky zateplené fasádě, plastovým oknům a novému kondenzačnímu kotli s nově vyvložkovaným komínem. Elektřina je vedená v mědi a voda v plastu, což představuje moderní standard.
Mezi další přednosti patří bezproblémové parkování přímo u vstupní branky, minimální investice po nedávné rekonstrukci bytu i domu, nízké náklady na bydlení a krásná lokalita tvořena rodinnými domy a přírodní scenérií. Nechybí zde bohatá občanská vybavenost v podobě ZŠ, MŠ, supermarketu, lékárny a dětského hřiště ani dostupnost centra města, která je umožněna nedalekou zastávkou MHD a stanovištěm sdílených kol.

Využijte možnosti prohlídky, je škoda minout takovou příležitost.

Těšíme se na vás.

Parametry domu

Cena
4 350 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena včetně odměny RK a právního servisu
Aktualizováno
2. 5. 2024
Adresa
Šebelova, Opava - Jaktař
ID
00673
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
102 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
277 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

JOLK invest s.r.o.

náměstí Republiky 496/8, Opava, Předměstí

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 154 lidí

Prodejce

PaedDr. Věra VERBÍKOVÁ

PaedDr. Věra VERBÍKOVÁ

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Opavě?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu