Prodej chaty, Soběslav - Soběslav II, Na Švadlačkách, 94 m2 (ID: 3484460)

Na Švadlačkách, Soběslav II

4 995 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 23 805 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Soběslavi

Informace k domu

Prodej chaty, Soběslav, ul. Na Švadlačkách

Stylová zděná chata s velkou zahradou v žádané rekreační oblasti Soběslav Na Švadlačkách čeká na nového majitele. Užijte si soukromí na pozemku o rozloze 1005 m2 a pohodlí plně vybavené chaty.
V přízemí najdete prostornou vstupní verandu, chodbu, kuchyň, obývací pokoj, ložnici, koupelnu s vanou a umyvadlem, samostatné WC, komoru a terasu. Podkroví nabízí další velkou ložnici. Suterén je prakticky rozdělen na garáž, dílnu a sklep.
Chata je vytápěna kamny na tuhá paliva a elektrokotlem s rozvodem do radiátorů. Vodu čerpá z vlastní studny, ohřev zajišťuje bojler a odpad je sveden do vlastní čističky. Elektřina je v chytré kombinaci 230/400 V. Plastová okna zajistí příjemné klima po celý rok.
Velká zahrada přímo vybízí k odpočinku. Zapuštěný bazén, zastřešená pergola, zahradní domek a skleník jsou příjemným bonusem. Příjezd je bezproblémový po zpevněné komunikaci. Chata se nachází mimo záplavovou oblast a je připravena k okamžitému nastěhování.
Užijte si kouzlo Soběslavi a jejího okolí

Parametry domu

Cena
4 995 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
5. 4. 2024
Adresa
Na Švadlačkách, Soběslav II
ID
868828
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
94 m2
Vybaveno
Částečně
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Okraj obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
1005 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo M&M reality

M&M reality

ulice Krakovská 583/9, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 13 lidí

Prodejce

Zdeněk Líkař

Zdeněk Líkař

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Soběslavi?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu