Prodej vily, Sokolnice, Borky, 305 m2 (ID: 3484762)

Borky, Sokolnice

14 999 990 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 71 486 Kč /za měsíc

(včetně provize, cena k jednání)

Prémioví partneři v Sokolnicích

Informace k domu

Ve výhradním zastoupení majitele vám zprostředkujeme prodej luxusního rodinného domu s dispozicí 6+kk. Celková velikost pozemku je 856m2 a užitná plocha domu je 305 m2. Tento elegantní dům se nachází na ulici Borky v Sokolnicích a nabízí vám veškerý komfort pro bydlení. Dům je samostatně stojící a disponuje garáží, přístřeškem pro auto, sklepními prostory a prostornou zahradou o rozloze 690 m2. Zastavěná plocha domu činí 165 m2 a dům byl postaven v roce 2010.

Praktická dispozice domu nabízí pohodlí a prostor pro celou rodinu. Po vstupu do domu se ocitnete v prostorné hale, ze které vedou schody do prvního patra a do sklepa. V této části domu se rovněž nachází vstup do garáže, toalety, šatny a prostorného obývacího pokoje s kuchyní o rozloze 61 m2. Z obývacího pokoje s krbem se dostanete do průchozí pracovny o velikosti 12 m2 s vlastní koupelnou a do ložnice se šatnou o rozloze 21 m2. Z obývacího pokoje i z pracovny je přímý vstup na venkovní terasu. První patro domu tvoří 2 prostorné ložnice o rozloze 37 m2 a 30 m2, každá s vlastní lodžií o velikosti 10 m2 a 9 m2. Dále se zde nachází menší pokoj o rozloze 13 m2, koupelna a samostatná toaleta. Sklepní prostory nabízejí 5 samostatných místností s okny o celkové rozloze 93 m2 aktuální využití prostor je domácí tělocvična s hernou, sklad, kotelna a prádelna.

Velká zahrada s biotopem nabízí dostatek prostoru pro vaše aktivity a možnost pěstování ovoce a zeleniny. Přístup na zahradu je možný z obývacího pokoje, pracovny, sklepa i z ulice.

Dům je vytápěn plynovým kotlem a kotlem na tuhá paliva, přičemž v celém domě je podlahové vytápění. Dále lze pro vytápění využívat i krb v obývacím pokoji.
Náklady na bydlení jsou velmi nízké, přibližně 4000 Kč/měsíc.


Obec Sokolnice je skvělým místem pro život a má mnoho výhod. Kromě veškerého občanského vybavení jako jsou základní a mateřské školy, dům pro seniory, zdravotnická zařízení, lékárna, restaurace a široká síť obchodů a služeb, existuje ještě mnoho dalších důvodů, proč je bydlení v Sokolnicích atraktivní.

Jednou z hlavních výhod je skvělá dostupnost do Brna. Sokolnice jsou první obcí, která navazuje na brněnskou městskou část Tuřany, která je vzdálená pouhých 5 km. To znamená, že obyvatelé Sokolnic mají snadný a rychlý přístup do Brna, což je výhodné pro práci, studium a zábavu. Navíc, díky tomu, že Sokolnice jsou obcí, která sousedí s Brnem, si obyvatelé mohou užívat klidu a přátelské atmosféry obce, zatímco mají veškeré výhody velkoměsta na dosah ruky.

Další výhodou bydlení v obci Sokolnice je blízkost přírody. Okolní lesy a přírodní rezervace poskytují obyvatelům možnost vycházek, sportování a relaxace v příjemném prostředí. To je ideální pro ty, kteří mají rádi outdoorové aktivity a rádi tráví čas v přírodě.

Pro více informací zhlédněte naši videoprohlídku a neváhejte využít uvedený kontakt.

Parametry domu

Cena
14 999 990 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, cena k jednání
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Borky, Sokolnice
ID
00094
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
305 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
856 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

HANDEL REALITY s.r.o.

Příkop 838/6, Brno, Zábrdovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Petr Charvát

Petr Charvát

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vil v Sokolnicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu