Prodej pozemku pro bydlení, Ivančice, Oslavanská, 255 m2

Oslavanská, Ivančice

4 290 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 20 445 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Ivančicích

Informace k pozemku

Prodej pozemků s rodinným domem ke kompletní rekonstrukci či stavbě nového domu.
Jedná se o zajímavou lokalitu, které přímo vybízí k využití jak ke komerčním, tak bytových účelům - nemovitost se nachází na ulici Oslavanské, která tvoří spojnici mezi historickým centrem Ivančic a obchodní zónou se supermarketem Tesco. Dle územního plánu se dům v území označeném SM – plochy smíšené obytné městské.

- stavební parcela p.č. 275 (120 m², zastavěná plocha a nádvoří),
- pozemková parcela p.č. 922/9 (115 m², zahrada)

Pustíte se do rekonstrukce nebo to vezmete zgruntu a vznikne zcela nový dům? Ať už rodinný, polyfunkční nebo třeba s garážovým parkováním a byty, jak je zobrazeno ve fotogalerii.

LOKALITA:
Ivančice, bývalé královské město ležící na soutoku tří řek cca 25 km jihozápadně od Brna je nejen rodištěm zajímavých rodáků, ale především lokalita, kde je radost bydlet.
Školky, školy (základní, střední i speciální), krajská nemocnice, obchodní zóna (Tesco, DM, Superzoo, Deichmann), perspektivní zaměstnavatelé v okolí, dobré dopravní napojení na dálnici a třeba i blízkost Brna.
K tomu přidejme pěkné historické centrum s dominantou v podobě původně gotického kostela a pravidelnými kulturními akcemi (Chřestové, Svatováclavské slavnosti,...). Na okolních kopcích se vypínají vinohrady a rozhledny nabízející dalekosáhlé výhledy. Přírodní památky (Pekárka, Bouchal, Budkovické slepence,...), výletní místa (Templštýn, Stříbský mlýn, Réna, kaple sv. Jakuba), okouzlující údolí řek, udržované i divoké lesy a přírodní zákoutí, kterými prochází jak turistické značky, tak cyklostezky (jen 5 min od domu) jsou pak pomyslnou třešničkou na dortu.

Pokud Vás tato nabídka zaujala, pište, volejte a velice rád se s Vámi osobně setkám při prohlídce, kde můžeme společně popřemýšlet nad potenciálem nemovitosti…

Parametry pozemku

Cena
4 290 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
30. 4. 2024
Adresa
Oslavanská, Ivančice
ID
58
Plocha nemovitosti
255 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

ENDEKA, s.r.o.

Jundrovská 1101/48, Brno, Komín

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Tomáš Kalousek

Tomáš Kalousek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Ivančicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu