Prodej bytu 5+kk, Scalea, Itálie, 370 m2 (ID: 3486534)

Scalea, Itálie

2 252 250 Kč /za nemovitost
Prémioví partneři

Informace k bytu

Nabízíme byt 5+kk o 120 m2, je tzv villeta (1\2 část domu) s zahradou cca 250 m2 v ul. Via Ligabu, ve městě Scalea, Itálie. Byt se skládá z dvou uroní, ve stavu před rekonstrukci ve klidné části města. Byt dispozičně řešen: v první úrovni je prostorný obývací pokoj s východem do zahrady, a WC, ve druhé úrovni je, 3 ložnic s východem na terasu s výhledem na moře bytu, WC. Dům oplocen. Parkováni možná na zahradě. Do moře je cca 2000 m.
Město Scalea se nachází asi 2 hodiny jižně od Neapole –ideální let do Neapole, pak vlakem napřímo do Scalea. Společnost TrenItalia. Scalea má vynikající přímé železniční spojení do celé Itálie –Neapol, Řím, Milán, Cosenza atd. Na letiště Neapole velká půjčovna aut, můžete využit tuto variantu a cesta autem trvá 2-3 hodiny a je výjimečná svými výhledy.
Za prohlídky nic neplatíte. Cena uvedena v inzerátu je konečná a zahrnuje veškeré náklady spojené s převodem vlastnictví (notářské služby, daně, provize). Od nás obdržíte rychlý a právně jasný, čistý proces obchodu, zařídíme pro vás codice fiskale (italské daňové číslo), dostanete veškeré dokumenty potvrzující, že na nemovitosti jsou žádné omezení, zástava, dluhy apod, dostanete energetický štítek. Obchod probíhá u notáře a budeme tam s vámi spolu. Poskytujeme i poprodejní podporu – převzetí nemovitosti po podpisu kupní smlouvy, zorganizování převodu elektřiny, zapsání do evidence vlastníků v komuně (městská část). Zcela zdarma na vaši přání na vaše náklady za vás můžeme na dále provádět potřebné platby po celý rok – elektřina, voda, odpad, daň z nemovitosti, kondominium. Poskytneme vám všechny užitečné kontakty ve Scalea, pokud potřebujete – opraváři, uklízečky, montéři oken a podobné. Cena za nemovitost je 90000 euro.

Parametry bytu

Cena
2 252 250 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
5. 5. 2024
Adresa
Scalea, Itálie
ID
090_234
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
120 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
370 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

T&P LTD

Na Zámecké 1518/9, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Oxana Zamkina

Oxana Zamkina

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 5+kk?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu