Prodej chaty, Chvalatice, 37 m2 (ID: 3487237)

Chvalatice

2 565 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 12 224 Kč /za měsíc

(včetně provize a právních služeb, včetně DPH, včetně poplatků, + provize RK, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Chvalaticích

Informace k domu

Nabízíme k prodeji celoročně obyvatelnou chatu na břehu zátoky v obci Chvalatice, ideální pro rodinnou rekreaci a klidný odpočinek.

Chata je situována v první linii u vody, s nádherným výhledem na okolní přírodu. K chatě se lze dostat autem většinou po asfaltové a jinak udržované cestě.
Chata je plně vybavená a nabízí komfortní ubytování pro až 4 osoby. Součástí prodeje je také loďka s motorem, se kterou si můžete užít dopravu, vodní zábavu nebo rybaření.
Na dohled od chaty je parkování, které nepsaným pravidlem patří k chatě (každá chata v okolí svůj plácek má).

Chata má jedno podlaží a sklep, v přízemí se nachází obývací pokoj s krbovými kamny, která se postarají o kompletní vytápění chaty, kuchyňskou linkou, dvoupatrová postel s novými madracemi a koupelna se splachovacím záchodem.
Sklep slouží jako dílna nebo sklad. Chata prošla kompletní renovací před třemi lety, včetně střechy, elektroinstalace, oken a podlah. V budoucnu se plánuje společný vrt na pozemku se sousedy,
který zajistí dostatek pitné vody.

Chata se nachází v klidné a bezpečné lokalitě, kde si můžete vychutnat soukromí a relaxaci. V okolí je mnoho možností pro turistiku, cyklistiku, houbaření nebo kulturní výlety.
Kousek od chaty je studánka s pramenitou vodou, která je vhodná k pití i vaření. Kousek od chaty je také zastávka s parníkem, který vás zaveze do dalších míst po přehradě.

Předností nabídky je jednoznačně lokalita, chata je vodní nádrži blíže než lukrativní Bítov, dále postavení chaty v lokalitě, jelikož na protější břeh se lidé dostávají ke svým chatám pouze po vodě, nebo přes těžce přístupný vrch.

Chata je k prodeji za cenu, která zahrnuje veškeré vybavení, zahradní nářadí a doplňky, kromě dřevěného jídelního stolu. U chaty je připraveno zhruba 7 kubíků dřeva.

Parametry domu

Cena
2 565 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize a právních služeb, včetně DPH, včetně poplatků, + provize RK, včetně právního servisu
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Chvalatice
ID
00149
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
37 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Polosamota
Plocha nemovitosti
37 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 19 lidí

Prodejce

Dominik Groh

Dominik Groh

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Chvalaticích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu