Pronájem bytu 1+1, Brno, Stavební, 33 m2 (ID: 3487245)

Stavební, Brno

13 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ zálohy na energie 5000,-)

Prémioví partneři v Brně

Informace k bytu

Pronájem moderně zrekonstruovaného bytu 1+1 33m2, ve 2 patře bytového domu s výtahem na ulici Stavební, Brno. Byt je velmi chytře řešen prostornou vstupní chodbou,dále průchozí samostatnou kuchyní a mezonetovým prostorem pro ložnici nad obývacím pokojem. Kuchyně je vybavena kvalitními spotřebiči (lednice, trouba,mikrovlnná trouba, sklokeramická deska, digestoř),koupelna je vybavena sprchovým koutem a toaletní skříňkou. V bytě je dále samostatné wc a velmi prostorná vstupní chodba s úložným prostorem. V bytě jsou nová okna ( dvojskla) budova prošla celkovou rekonstrukcí ( fásada, zateplení, výtah) do budovy je doveden optický kabel na internet.
Pro nájemníky je možné využívat společnou terasu s krásným výhledem na Brno, kde je umístěno posezení,dětský koutek, a relax zóna.
Byt je ideální pro jednotlivce nebo pár, který chce využít veškeré výhody bydlení v blízkosti centra Brna (docházková vzdálenost)
Cena nájmu činí 13.000,- Kč + zálohy na energie a služby 5000,-,Majitel upřednostňuje dlouhodobý pronájem a požaduje vratnou kauci ve výši 18.000,-Kč. Provize RK ve výši 18 000,-
Byt je volný ihned a je plně vybaven. Parkování je možné přímo před domem.
Průkaz energetické náročnosti nebyl dodán z toho důvodu je uvedena třída G. Při osobní prohlídce nejlépe posoudíte, zda je tento byt vhodný právě pro Vaše nové bydlení. Pro více informací nebo sjednání prohlídky kontaktujte realitního makléře. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N104649.

Parametry bytu

Cena
13 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ zálohy na energie 5000,-
Aktualizováno
2. 5. 2024
Adresa
Stavební, Brno
ID
N104649
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
33 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Terasa

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

NEXT REALITY VYŠKOV

Smetanovo nábřeží 785/61, Vyškov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 19 lidí

Prodejce

Simona Jílková

Simona Jílková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 1+1 v Brně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu