Prodej domu, Broumov, U Horní brány, 405 m2 (ID: 3488290)

U Horní brány, Broumov

7 860 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 37 458 Kč /za měsíc

(Cena zahrnuje provizi i právní servis)

Prémioví partneři v Broumově

Informace k domu

Hledáte dům v centru a nebo příležitost k rozjezdu podnikání na Broumovsku? Láká Vás hotelnictví a gastro? Sníte o malebném hotýlku, který nebude velikostí provozu až tak náročný na obsluhu, ale zároveň poskytne potenciál pro generování dostatečně velkého obratu?

Nabídka v předprodeji zatím za zaváděcí sníženou cenu, měšťanský dům zkolaudovaný jako ubytovací zařízení / hotel s restaurací.

Broumov je centrem turistického regionu a návštěvníky láká na kulturní památky, bohatou architekturu a blízké přírodní památky. Broumov disponuje veškerou občanskou vybaveností. Je zde celoročně na výběr z mnoha společenských, kulturních akcí a vyzývá k rekreaci a sportu. Určitě je v centru Broumova potenciál pro infrastrukturu typu hotelový provoz, zvlášť pokud se spojí s kvalitním restaurační zařízením.

Nemovitost je v zachovalém stavu, před rekonstrukcí, bližší představu získáte na prohlídce a nebo ve virtuální prohlídce. Pro zaslání odkazu mi napište.

Dům aktuálně nabízí 3 podlaží a sklep. Dvě podlaží jsou obytná, konkrétně 2 a 3 nadzemní podlaží, kde je aktuálně umístěno celkem 8 pokojů (většinou třílůžkové) a jedna prostorná terasa (patří k největšímu z pokojů).
V 1.nadzemním podlaží je nebytový prostor restauračního zařízení s kuchyňí, WC pro hosty, technická místnost, sklad.
Provoz je momentálně uzavřen, ale je možné jej bez velkých obtíží kdykoliv obnovit.

Svojí polohou je dům v bezprostřední blízkosti Broumovského Benediktinského kláštera a Klášterních zahrad, místní nejvýraznější památky a dominanty města, do 250m chůze. Na klášter se dá dohlédnout z terasy a z některých pokojů. Dům lemují dvě klidné postranní ulice a za rohem je Mírové náměstí. Genius loci.

Dům je částečně podsklepen, celková zastavěná plocha je 183m2 a předzahrádka je 33m2. Celkem 3 nadzemní podlaží z toho přízemí je nebytový prostor a 2. a 3. nadzemní podlaží jsou obytná, třetí podlaží je zároveň podkrovím. Přesné výměry najdete v přiložených pláncích a půdorysech.

Pokud Vás zaujala tato nabídka a chcete více informací ozvěte se raději ihned.

Jan Holický

Parametry domu

Cena
7 860 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena zahrnuje provizi i právní servis
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
U Horní brány, Broumov
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
405 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
216 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Jan Holický

Jan Holický

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje domů v Broumově (okr. Náchod)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu