Prodej pozemku pro bydlení, Světlá pod Ještědem, 3665 m2 (ID: 3488358)

Světlá pod Ještědem

9 125 850 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 43 491 Kč /za měsíc

(Provizi RK hradí prodávající)

Prémioví partneři v Světlé pod Ještědem

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k pozemku

Ve výhradním zastoupení nabízíme k prodeji soubor stavebních pozemků v obci Světlá pod Ještědem.

Dle návrhu územního plánu jsou tyto parcely určené jako plochy smíšené obytné a jsou tedy vhodné pro výstavbu rodinných domů nebo penzionů. Pozemek lze rozdělit na více stavebních parcel (více informací u makléře). U staveb se počítá s dodržením krajinného rázu a maximálně jsou povolena dvě nadzemní poschodí (1 nadzemní + podkroví) a jedno podzemní. Koeficient zastavitelnosti je 15% a koeficient zeleně je 70%. V nedaleké vzdálenosti vede obecní vodovod, kanalizaci lze vyřešit vlastní vývozní jímkou. Připojení na elektrickou síť lze realizovat z blízké zástavby.

Obec Světlá pod Ještědem leží v krásné přírodě v blízkosti Ještědu. Díky dobré občanské vybavenosti a dostupnosti do Liberce (15 minut) a Prahy (55 minut) je obec lukrativní lokalitou k bydlení. V obci se nachází koupaliště, golfové a fotbalové hřiště, restaurace, lyžařský vlek a spousty turistických a cyklistických stezek. Samozřejmostí je obchůdek s potravinami, základní a mateřská škola a pošta. Ve vzdálenosti 10km od obce se nachází Ski areál Ještěd se sjezdovkami, které splní všechny požadavky pro náročnější lyžaře i rodiny s dětmi.

Pro více informací se na mě neváhejte obrátit.

Parametry pozemku

Cena
9 125 850 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Provizi RK hradí prodávající
Aktualizováno
2. 5. 2024
Adresa
Světlá pod Ještědem
ID
330001000
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
3665 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Andrea Adamová

Andrea Adamová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Světlé pod Ještědem?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu