Pronájem bytu 1+1, Lanškroun - Ostrovské Předměstí, Seifertova, 31 m2

Seifertova, Lanškroun, Ostrovské Předměstí

9 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ zálohy na energie 3.500,- + provize RK jednorázově 10.890,-Kč)

Prémioví partneři v Lanškrouně

Informace k bytu

Nabízíme k pronájmu kompletně zrekonstruovaný byt 1+1 s vybavením, v klidné lokalitě Lanškrouna na ulici Seifertova, blízko přírody i centra.
Nabízíme k pronájmu kompletně zrekonstruovaný byt 1+1 s celkovou užitnou plochou 31,5 m^2, situovaný na atraktivní adrese Seifertova ulice ve městě Lanškroun. Byt se nachází ve třetím nadzemním podlaží panelového domu s výtahem, umístěném v klidné části sídliště "U papíren", což garantuje ničím nerušené soukromí a zároveň snadný přístup k městské infrastruktuře.
Dispozice bytu je promyšlena tak, aby poskytovala maximální komfort pro jeho obyvatele. Kuchyň (7,1 m^2) je vybavena moderní kuchyňskou linkou včetně vestavěných spotřebičů - myčka, elektrický sporák a lednice. Prostorný obytný pokoj (16,21 m^2) nabízí dostatek prostoru pro odpočinek a relaxaci. Koupelna s WC (3,99 m^2) je prakticky řešena s využitím sprchového koutu a umyvadla se skříňkou. V předsíni (2,95 m^2) a na chodbě (1,3 m^2) se nachází další úložné prostory a skříně. Výbavu bytu doplňuje pračka pro ještě větší pohodlí.
Celý byt prošel nedávnou rekonstrukcí, přičemž došlo k výměně oken za plastová, a byla zvolena nová podlahová krytina – kombinace dlažby a linolea, která snadno vyhoví každodenním potřebám obyvatel. K bytu náleží také sklepní kóje pro další úložný prostor.
Vzhledem k poloze bytu mají budoucí nájemníci na dosah veškerou občanskou vybavenost - mateřskou školu, sportovní zázemí, prodejnu potravin a další služby. Přímo u domu je dostatečný počet parkovacích míst, což ocení každý, kdo v Lanškrouně hledá pohodlné bydlení s rychlým připojením k městskému životu, avšak se zachováním klidu pro osobní relaxaci.
Nájemné je stanoveno na 9.000,- Kč za měsíc, zálohy na energie ve výši 3.500,- Kč měsíčně pro jednu osobu. Zálohy se jednou ročně vyúčtují dle skutečné spotřeby. Součástí finančních podmínek je také vratná kauce ve výši 12.500 Kč a provize realitní kanceláře 10.890,-Kč Kč včetně DPH. Byt je volný k nastěhování od 10.5.
Tato nabídka představuje ideální příležitost pro jednotlivce nebo pár, který hledá kvalitní a pohodlné bydlení v Lanškrouně. Nechte se inspirovat možností bydlení, které splní vaše představy o komfortu a soukromí.

Parametry bytu

Cena
9 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ zálohy na energie 3.500,- + provize RK jednorázově 10.890,-Kč
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Seifertova, Lanškroun, Ostrovské Předměstí
ID
2427
Stavba
Panelová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
31 m2
Patro
3. z 9
Vybaveno
Ano
Lokalita objektu
Sídliště
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
31 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Balkon
Sklep
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Dana Beranová - REALITNÍ A DRAŽEBNÍ SPOLEČNOST MOZAIKA

Dana Beranová - REALITNÍ A DRAŽEBNÍ SPOLEČNOST MOZAIKA

Lorencova alej 1098, Lanškroun, Žichlínské Předměstí

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Dana Beranová

Dana Beranová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 1+1 v Lanškrouně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu