Prodej rodinného domu, Očihov, 120 m2 (ID: 3488673)

Očihov

3 290 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 15 679 Kč /za měsíc

(Uvedená cena již reflektuje technický stav nemovitosti, který je uveden v inzerátu.)

Prémioví partneři v Očihově

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

V zastoupení klienta si vám dovolujeme nabídnout ke koupi nově zrekonstruovaný, krásný a útulný dům o dispozici 3+1 a užitné ploše 120m2 na konci slepé ulice v obci Očihov.
Nemovitost se nachází jen kousek od náměstí, přitom je zde však dokonalý klid, díky svému umístění na konci ulice a díky skvělému clonění od vzrostlých stromů a okolních staveb. Na vlastním pozemku o příjemné výměře 551m2 tek nebudete nikým rušeni a to ani provozem na obecních komunikacích.
Dům prošel několika fázemi rekonstrukce a k dnešnímu dni je v domě opraveno a vybudováno vše, co je k bydlení bez investic potřeba. V domě jsou nové podlahy, výmalba, nová kuchyně, elektroinstalace je měděná a rozvody vody plastové. Střešní krytina má stáří 10 let a je zhotovená s bitumenových vlnitých desek.
Dům se skládá v přízemí ze zádveří (4,5m2), předsíně (5,2m2), prostorné kuchyně s jídelnou (17,1m2), koupelny (5,3m2), jednoho z pokojů (14m2), samostatné toalety (2,5m2) a vstupu do sklepa (15m2) a do prvního patra. Pokoj v přízemí je přístupný průchodem v koupelně nebo je do něj možný vstup samostatně ze zahrady. Vzhledem k tomu, že je do něj přivedena voda a vstup je možný samostatně, lze jej využívat jako samostatný ubytovací prostor.
V prvním patře je další prostorná předsíň (15,5m2), veliký obývací pokoj (20m2), ložnice (18m2), zastřešená terasa (8,5m2) pro odpočinek po práci a vstup na půdu (30m2), kde je dostatek úložného prostoru.

Na nemovitosti lze najít několik drobných nedostatků, ale zejména se jedná o drobné nedodělky, jako chybějící lišty a prahy. Pro někoho může být komplikací vstup do spodního pokoje přes koupelnu, což lze ale vyřešit přístavbou nové chodby.

K domu dále patří prostorná garáž, která je součástí stavby a zastřešený prostor za domem, který slouží k odkládání zahradní techniky. Nemovitost je napojena na kanalizaci a vodovod, vytápění zajišťuje nový automatický kotel na TP a o ohřev vody se stará elektrický bojler.

Velmi doporučujeme prohlídku.
Při zájmu o prohlídku domu prosíme kontaktujte výhradně makléře, respektujete tak soukromí vlastníka. Děkujeme za pochopení.

V době vyhotovení inzerce nebyl dodán PENB, proto v souladu se zákonem uvádíme energetickou náročnost G.

Parametry domu

Cena
3 290 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Uvedená cena již reflektuje technický stav nemovitosti, který je uveden v inzerátu.
Aktualizováno
2. 5. 2024
Adresa
Očihov
ID
2023139
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
120 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
551 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

JNCG Real Estate a.s.

Rohanské nábřeží 693/10, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 19 lidí

Prodejce

Ondřej Imr

Ondřej Imr

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Očihově?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu