Prodej rodinného domu, Perštejn, Lesní, 390 m2 (ID: 3488701)

Lesní, Perštejn

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Perštejně

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Rád bych Vám nabídl prodej prostorného rodinného domu, který nabízí dispozici 6+kk a nachází se na velmi klidném místě v obci Perštejn s krásným výhledem do přírody.

Dům leží na pozemku o celkové ploše 1341 m2.

V přízemí domu se nachází vstupní chodba, technická místnost, koupelna se sprchovým koutem a wc, pokoj, prostorný obývací pokoj s kuchyní se vstupem do spižírny. Z chodby je dále vstup do dvojgaráže a do sklepa. Z obývacího pokoje jsou následně vstupy na terasu a dále do vnitřního bazénu, který je součástí domu.

V patře domu se nachází 4 pokoje z nichž ložnice má vlastní koupelnu s wc a šatnu. V domě je dále pochozí půda. V jednom pokoji je možné provést změnu z šatny na koupelnu dle původního projektu.

Dům je napojen na veškeré inženýrské sítě - elektřina, plyn, voda, kanalizace. Teplo v celém domě zajištuje podlahové vytápění. Na střeše bazénu je již příprava pro umístění solárních panelů pro ohřev.


V Perštejně je veškerá občanská vybavenost - ZŠ, MŠ, pošta, lékař, obchod, sběrný dvůr, restaurace, koupaliště, fotbalové hřiště, kurty apod.

Do Karlových Varů je to pouze 30 km, do Klášterce nad Ohří 8km, do Chomutova 25 km.

V případě, že hledáte klid a přirodu na dosah ruky, tak je tato nemovitost ideálním řešením. Doporučuji osobní prohlídku pro kterou mě neváhejte kontaktovat.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
7. 5. 2024
Adresa
Lesní, Perštejn
ID
2022043
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
390 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1341 m2
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

JNCG Real Estate a.s.

Rohanské nábřeží 693/10, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ondřej Imr

Ondřej Imr

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Perštejně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu