Pronájem bytu 3+1, Olomouc, Horní lán, 95 m2

Horní lán, Olomouc

19 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Olomouci

Informace k bytu

Vážení klienti. Představujeme Vám k pronájmu krásný byt 3+1 s garážovým stání ve velmi žádané lokalitě Nová Ulice v Olomouci.

Nacházíme se na západním okraji města Olomouce v příjemném prostředí nedaleko přírody. Lokalita je velmi dobře dostupná jak z centra města, tak při příjezdu z olomouckého dálničního obchvatu. Nedaleká obchodní centra a kavárny Vám zpříjemní každodenní život. Ve Fakultní nemocnici budete pěšky za sedm minut a tramvajová zastávka se nachází v těsné blízkosti domu.

Bytová jednotka o užitné ploše 95 m2 a dispozici 3+1 se dvěma balkóny se nachází ve 2. podlaží udržovaného bytového domu.

Jednotka je výborně prosvětlená a nabízí východní a jižní orientaci s hezkým výhledem do zahrady.

Dispozice nabízí velkou vstupní chodbu s úložným prostorem a vstupem do praktické šatny, oddělenou toaletu a koupelny s vanou, umyvadlem, místem pro pračku se sušičkou.

Dále se zde nachází dvě prostorné ložnice a velký obývací pokoj se vstupem na balkón a do jídelní, která navazuje na kuchyň s linkou s vestavěnými spotřebiči.

K bytu náleží sklepní komora a garážové místo v suterénu domu.

Byt je k nastěhování ihned, nebo od 1.5. 2024.

Podmínky: Nájem 19.000,- Kč Energie: 3.000,- + přepis elektřiny, Provize: 19.000,- Kauce: 38.000,- Kč

Více informací u realitního makléře Petra Hanáka

Parametry bytu

Cena
19 000 Kč /za měsíc
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Horní lán, Olomouc
ID
202431
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
95 m2
Vlastnictví
Osobní

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

hanakreality.cz

tř. Kosmonautů 1288/1, Olomouc

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 19 lidí

Prodejce

Petr Hanák

Petr Hanák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 3+1 v Olomouci?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu