Prodej rodinného domu, Kyjov, Nerudova, 145 m2 (ID: 3489050)

Nerudova, Kyjov

5 300 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 25 258 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Kyjově

Informace k domu

Mimořádná cena nabízené nemovitosti. Tato investiční příležitost nabízí kombinaci výhodné polohy, potenciálu pronájmu a stabilní návratnosti investice spolu s růstem hodnoty nemovitosti v době rekonstrukce a následného zvýšení potenciálního zisku. Poloha domu ve vyhledávané lokalitě s kompletní občanskou vybaveností v okolí zajišťuje atraktivnost pro potenciální nájemníky.
V exkluzivním zastoupení majitele nabízím ke koupi částečně podsklepený rodinný dům o dvou nadzemních podlažích v započaté rekonstrukci. Dům je o dispozici 5+1, stavba z r. 1989, dílčí rekonstrukce proběhla r. 2021. Součástí prodeje jsou všechny pozemky zapsané na LV č. 2289. Dům se nachází v řadové zástavbě v ulici Nerudova č.p. 251/11 v Kyjově, má přípojku na vodu a elektřinu. Kanalizace svedena do jímky umístěné ve dvorní části. Přípojka plynu je přivedena pouze k domu z uliční části (bylo plánováno tepelné čerpadlo). Tržní ocenění ze dne 9. 3. 2022 stanovilo hodnotu nemovitosti na částku ve výši 5.700.000 Kč. Nové rozvody teplé a studené vody, rozvody elektřiny ve 2. NP, odpadní potrubí, z části nové omítky aj. Velkou výhodou parkování v garáži + 1 parkovací místo přímo před domem. K dispozici velká oplocená zahrada o výměře 196 m2, kde je také venkovní sklad: přízemní objekt se sedlovou střechou, ocelové konstrukce s oplechováním stěn s krytinou z trapézového pozinkovaného plechu.
Dispoziční řešení:
1.PP: sklep, kotelna, schodiště
Mezipatro: garáž, pokoj, schodiště
1.NP: vstupní chodba, technická místnost, koupelna s WC, schodiště
Mezipatro: 2x pokoj, lodžie, schodiště
2.NP: 2x pokoj, koupelna s WC, balkon, schodiště.
Celkové odhadované náklady na dokončení rekonstrukce z r. 2022 cca 1.100.000 Kč (vnitřní omítky, fasádní omítky, dveře, okna, podlahy, vytápění, elektroinstalace, soc. zázemí).
Ve městě se nachází veškerá občanská vybavenost: MŠ, ZŠ, SŠ, gymnázium, lékaři, nemocnice, úřady, peněžní ústavy, pošta, aquapark, kulturní a sportovní zařízení. Město Kyjov je vyhledávané především pro lidové tradice, folklor, dechberoucí krajinu zvanou Moravské Toskánsko i lahodná vína místních vinařů.
V případě dalších otázek či zájmu o prohlídku mě prosím kontaktujte telefonicky, emailem, přes Messenger či WhatsApp, děkuji Vám. Těším se na setkání s Vámi.

Parametry domu

Cena
5 300 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
30. 4. 2024
Adresa
Nerudova, Kyjov
ID
6569
Stavba
Cihlová
Plocha užitná
145 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Rušná část obce
Plocha nemovitosti
363 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 9 lidí

Prodejce

Pavla Presová

Pavla Presová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Kyjově (okr. Hodonín)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu