Pronájem bytu 1+1, Ostrava, Čujkovova, 29 m2 (ID: 3489198)

Čujkovova, Ostrava

Rezervováno
7 900 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(, + 2 000 Kč za služby)

Prémioví partneři v Ostravě

Informace k bytu

Nabízíme k podnájmu částečně zařízený družstevní byt o dispozici 1+1 se dvěma francouzskými okny v Ostravě Zábřehu, na ulici Čujkovova. Celkově byt působí světlým a příjemným dojmem. V bytě jsou nové plovoucí podlahy, nová obývací stěna, jídelní stůl se židlemi, nový indukční vařič, kuchyňská linka je původní, v zachovalém stavu. Celý byt je vymalován a připraven pro nové nájemníky. Na patře se nachází společný balkón, který se dá využít např. k sušení prádla.
Byt se nachází v posledním patře cihlového domu s výtahem. Bytové družstvo se velmi pečlivě stará o celý dům, bezpečnost a klid obyvatel zvyšuje kamerový systém a přístup na jednotlivé chodby pouze na čip. K bytu náleží zděný sklep jako další úložný prostor. V okolí domu je veškerá občanská vybavenost, včetně Bělského lesa nebo Vodního areálu Jih. Parkování je možné přímo u domu. Odběrné místo el. energie bude převedeno na nájemce.
Kauce odpovídá jednomu nájmu, stejně jako provize realitní kanceláři. Byt je ihned k dispozici a majitel si vyhrazuje právo vybrat nájemníka dle svých kritérií. Pokud máte zájem o prohlídku nebo další informace, neváhejte mě kdykoliv kontaktovat.

Parametry bytu

Stav
Rezervováno
Cena
7 900 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
, + 2 000 Kč za služby
Aktualizováno
2. 5. 2024
Adresa
Čujkovova, Ostrava
ID
023024
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
29 m2
Vlastnictví
Družstevní
Podlahová plocha
29 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 12 lidí

Prodejce

Miroslav Mlčůch

Miroslav Mlčůch

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 1+1 v Ostravě?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu