Prodej rodinného domu, Třebíč, 500 m2 (ID: 3489230)

Třebíč - Stařečka

8 445 500 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 40 249 Kč /za měsíc

(včetně provize RK a právních služeb)

Prémioví partneři v Třebíči

Informace k domu

Ve výhradním zastoupení klientů Vám nabízíme k prodeji krásný rodinný dům v Třebíči na Polance.
Nemovitost se nachází v těsné blízkosti centra města, a přesto v klidné lokalitě s dosahem krásné přírody. Na Karlovo náměstí lze dojít pohodlně pěšky nenáročnou procházkou po rovině podél řeky za cca 7 minut, milovníci sportu a turistiky ocení bezprostřední blízkost turistických a cyklistických tras vedoucích přes sousedící městskou část Poušov směrem na Jihlavu.
Jedná se o třípatrový dům, který disponuje dvěma bytovými jednotkami, hlavní mezonetový byt o velkorysé dispozici 4+kk je po zdařilé rekonstrukci, ihned obyvatelný s veškerým komfortem, druhý o dispozici 1+1 je ve stavu před rekonstrukcí, vhodný k úpravám dle představ budoucího majitele.
Každý byt je osazen vlastním elektroměrem a možností samostatného, na sobě navzájem nezávislého, vytápění.
V 1.NP objektu se nachází suterén, který aktuálně slouží jako technická místnost a sklepní, skladovací prostory. V 2.NP domu jsou dva samostatné vchody do obou bytových jednotek, přičemž hlavní obytná mezonetová jednotka 4+kk, která je po rekonstrukci a rozkládá se ve dvou podlažích domu (2.NP a 3.NP), disponuje třemi obytnými pokoji, šatnou, dvěma koupelnami (v každém patře jedna), obývacím pokojem a kuchyní s nadčasovou kuchyňskou linkou.
Na dům navazuje prostorný částečně zastřešený uzavřený dvůr se třemi parkovacími místy, dále je součástí prodeje přilehlý pozemek s příjezdovou cestou na dvůr.
Dům prošel v letech 2010-2013 rozsáhlou rekonstrukcí, v rámci které byla vyměněna okna za nová plastová, došlo k výměně střechy včetně nového krovu, provedeno zateplení a nová fasáda, nové krby a komíny, rozvody elektřiny, vody, odpady, topení, v interiéru jsou nové podlahy, dřevěné schodiště se zábradlím, interiérové dveře, koupelny a kuchyně.
Mezonetový byt 4+kk je vytápěn plynovým kondenzačním kotlem s ohřevem teplé vody, byt je vybaven také teplovodní krbovou vložkou, která vytváří příjemnou atmosféru v zimních měsících. Byt 1+1 je vytápěn plynovým kotlem a krbovými kamny, ohřev vody zajišťuje plynový bojler a krbová kamna.

Cena 8.445.500 Kč včetně provize RK

Parametry domu

Cena
8 445 500 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK a právních služeb
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Třebíč - Stařečka
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
500 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
413 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 30 lidí

Prodejce

Romana Bednářová

Romana Bednářová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Třebíči?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu