Prodej pozemku pro bydlení, Probulov, 1200 m2

Probulov

2 390 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 11 390 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Probulově

Informace k pozemku

Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízím ke koupi krásný stavební pozemek v blízkosti přehrady Orlík, obec Probulov, okres Písek.
Prostorný pozemek o celkové výměře 1 200 m2 je situován v klidném údolí Probulovského potoka cca 800 m od vodní nádrže. V okolí vzrostlé smíšené smrkovo-dubové lesy a roztroušené chaty vč. trvale obývaných a vkusných novostaveb. Možnosti připojení elektřiny 380V na pozemek, odkanalizování je možné do vlastní jímky. Na pozemku se nachází kopaná studna 3,5 m s užitkovou vodou, možnost provedení vrtu.
Celoročně proudící potůček je nejen příjemným vodním prvkem ale umožnuje zbudování vlastního chovného rybníčku či koupacího jezírka.
Dle územního plánu je možná výstavba rekreačního objektu, max. zastavitelná plocha stavby je 60 m2 s podlažností 1NP+ podkroví.
Příjezd je bezproblémově možný celoročně po komunikaci na obecním pozemku, posledních cca 500 po štěrkem zpevněné cestě.

K prodeji nabízíme též sousední stavební pozemek o výměre 1 864 m2.
V okolí dostupné obchody a restaurace – Probulov 1,5 km, zámek Orlík 5 km, Mirovice 11 km. Výborná dostupnost Prahy – po nově budované dálnici D4 dostupnost bude dostupnost cca 50 min.
Výjimečný stavební pozemek obklopený zelení a v docházkové vzdálenosti od Orlíka. Klid, příroda a soukromí pro všechny milovníky rekreace, procházek, vodních sportů, rybaření, cykloturistiky či houbaření!

V případě zájmu o bližší informace či prohlídku mne neváhejte kontaktovat.

Parametry pozemku

Cena
2 390 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Probulov
ID
24707
Plocha nemovitosti
1200 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Ondřej Pravdivý REALITY

nám. Krále Jiřího z Poděbrad 626, Řevnice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ondřej Pravdivý

Ondřej Pravdivý

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Probulově?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu