Pronájem bytu 2+kk, Pardubice, Husova, 63 m2 (ID: 3489495)

Husova, Pardubice - Bílé Předměstí

14 500 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ zálohy na energie ve výši 4. 000,- Kč)

Prémioví partneři v Pardubicích

Informace k bytu

Představujeme Vám jedinečnou příležitost pronájmu luxusního bytu 2+kk s lodžií v žádané lokalitě Pardubic na adrese "Na Haldě". Objekt se pyšní nejen svou moderností a kvalitou, ale také skvělou polohou, která zpříjemňuje každodenní život. Byt je součástí prestižního uzavřeného obytného komplexu "RESIDENCE NA HALDĚ", jehož poloha nabízí klidné bydlení s vynikající dostupností do centra města a blízkost k Parku na Špici.

Nabízený byt ve 5. nadzemním patře disponuje celkovou rozlohou 63 m². Prostorná dispozice 2+kk s lodžií je ideální pro pohodlné bydlení jednotlivce, páru či malé rodiny, které ocení kvalitní vybavení a moderní design. Všechny prostory byly navrženy s důrazem na funkčnost a pohodlí. Užitná plocha bytu je efektivně rozvržena tak, aby poskytovala maximální komfort a soukromí.

Interiér bytu je plně vybaven kuchyňskou linkou včetně moderních spotřebičů (lednice, mikrovlnná trouba, horkovzdušná trouba, digestoř), což zaručuje vše potřebné pro vaření a přípravu jídel. V chodbě se nachází vestavěný skříň. Obývací prostor je ideální pro odpočinek a společné chvíle. Na podlahách se nachází kvalitní laminátová podlaha a dlažba, které doplňují celkový elegantní vzhled bytu. Pro Vaše pohodlí je byt vybaven žaluziemi a dálkovým ústředním topením. Samozřejmostí je připojení k internetu.

K bytu náleží také prostorná lodžie, která poskytuje další místo pro relaxaci, a sklepní kóje pro uložení věcí. Možnost pronájmu garážového parkovacího stání přidává na výjimečnosti této nabídky (za poplatek).

Energetická třída B zaručuje nízké náklady na bydlení. Byt je k dispozici od 1. 7. 2024. Kauce je stanovena na 30.000,- Kč, s možností rozdělení na dvě splátky. Měsíční nájemné činí 14.500,- Kč plus zálohy na energie 4.000,- Kč.

Tento byt představuje ideální spojení komfortního bydlení, vysokého standardu vybavení a skvělé lokality. Neváhejte nás kontaktovat pro více informací či domluvení prohlídky. Tuto exkluzivní nabídku pro Vás řeší Iveta Bendáková na telefonním čísle 775 209 221. Těšíme se na Vaši zprávu či hovor a věříme, že si tento byt zamilujete stejně jako my.

Parametry bytu

Cena
14 500 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ zálohy na energie ve výši 4. 000,- Kč
Aktualizováno
2. 5. 2024
Adresa
Husova, Pardubice - Bílé Předměstí
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
63 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
63 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž
Lodžie

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 60 lidí

Prodejce

Iveta Bendáková

Iveta Bendáková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+kk v Pardubicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu