Prodej bytu 3+kk, Roztoky, Jungmannova, 87 m2

Jungmannova, Roztoky

10 200 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 48 610 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Roztokách

Úklidové služby

Informace k bytu

Exkluzivně nabízím k prodeji byt v osobním vlastnictví 3+kk o celkové ploše 87m2 s garážovým stáním a sklepem 10m2. Byt je ve výborném technickém stavu - nové rozvody vody, odpady, nová elektřina, podlahy plovoucí a dlažba, koupelna se sprchovým koutem, samostatná toaleta, dostatek úložných vestavěných prostor - šatní skříně, plastová okna. Obývací pokoj s kuchyňským koutem - výhled do zeleně, dva samostatné pokoje, vstupní hala. Byt je v přízemí bytového domu z roku 2000 po kompletní revitalizaci: nová zateplená fasáda, střecha, interiér domu - schránky, zvonky. Bezbariérový přístup. Nízké provozní náklady.

Roztoky leží na severozápad od Prahy, velice vyhledávaná část, v této lokalitě je veškerá občanská vybavenost, základní škola, mateřské školky státní i soukromé, lékařské zařízení, banky, obchody, Obecní úřad, pošta, renesanční Zámek Roztoky. Dopravní dostupnost výborná – BUS na metro Dejvická, vlakové spojení. Je zde dostatek zeleně vhodné pro turistiku, cyklistické výlety a další sportovní vyžití - tenisové kurty. Údolí Únětického potoka je částí přírodní rezervace Roztocký háj – Tiché údolí.
Byt je do 30.06. pronajat, prohlídky jsou možné po dohodě ihned.
Další informace a prohlídku bytu ráda zajistím.

Parametry bytu

Cena
10 200 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Jungmannova, Roztoky
ID
N00024
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
97 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
87 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Uršula Kittrichová

Uršula Kittrichová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Roztokách (okr. Praha-západ)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu